Filter
EMBA
Danmark Copenhagen Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför Executive MBA-program på deltid in Copenhagen, Danmark

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Beläget på Själlands östra kust, som sträcker sig över en del av Amager är Köpenhamns city. Detta är huvudstad i Danmark med en befolkning på över 1 miljon invånare. Det finns många privata och offentliga universitet.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Copenhagen i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Danmark
Copenhagen
Studietyp
Tempo
AVT Business School

AVT: s AMBA-ackrediterade Executive MBA är det enda sanna globala ledarskapsprogrammet, som erbjuds i Danmark. ... [+]

Executive MBA

Executive MBA på AVT är en berikande resa som gör att du kan stärka din ledarskapsförmåga samtidigt som du utforskar ledarrollernas förändrade roller i dagens dynamiska näringsliv.

MBA är ett 18-månaders program i två delar:

Del 1 är CBA som tar sex månader / 650 timmar. Del 2 är MBA som tar ytterligare 12 månader / 1300 lärtimmar och bygger på framgångsrikt genomförande av CBA-programmet.

Den första delen av Executive MBA innehåller en trevlig, ögonöppnande studie turné till Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reser även till Shanghai för en nedsänkning på den kinesiska marknaden.

... [-]
Danmark Copenhagen
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska