MBASTUDIES.SE

Executive MBA-examina på deltid i Chile

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Utbildning i Chile betoning en teknisk och högre utbildning genom ett universitet. De flesta av universiteten i Chile erbjuder väletablerad elev kultur och relation med internationella studenter oavsett språkbarriären. Högre utbildning i Chile är tillgänglig i både privat och offentligt finansierad universitet.

De bästa Executive MBA-program på deltid i Chile 2019

sökresultat funna Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Kombinerat online och på campus Deltid 1 år September 2019 Chile Peñalolén

Executive MBA LATAM är ett deltidsprogram som internationaliserar och främjar karriärerna hos sina deltagare, vilket skapar omedelbar värde för sina organisationer.