MBASTUDIES.SE

Jämför Executive MBA-program på deltid in Rio de Janeiro, Brasilien

För dem som redan har upparbetat sig en del professionell erfarenhet och är redo att arbeta i mer framträdande positioner är en Executive MBA (EMBA) nästa steg. Redovisning, ledarskap och ekonomi är bland de ämnen som utforskas.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Brasilien, officiellt Förbundsrepubliken Brasilien är det största landet i både Sydamerika och den latinamerikanska regionen. Det är världens 's femte största land, både geografiskt område och befolkning, med över 193 miljoner människor.

Denna stad har många faciliteter för att ge utbildning på alla nivåer. Några av de anmärkningsvärda universitet och högskolor i denna stad är Rio de Janeiro State University och federala universitetet i Rio de Janeiro.

Be om information Executive MBA-program på deltid in Rio de Janeiro i Brasilien 2019

sökresultat funna Filter

Professionella verkställande magisterexamen i företagsekonomi

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration
Campusstudier Deltid 24 månader Mars 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Den Executive Master i Business Management Professional (MEX) EBAPE är en mycket kvalificerad program för toppnivå akademiker i landet eller utomlands, som är ...