Filter
EMBA
Bangladesh Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Bangladesh 2019

Företagsledare och yrkesverksamma kan börja sin strävan efter karriär och tillväxt genom att söka efter rätt EMBA Bangladesh programmet. Kandidaterna kommer att uppleva en expansion av kunskap om de grundläggande delarna i företag och förvaltning. EMBA Bangladesh program syftar till att öka förmågan hos personal att stödja deras personliga och professionella utveckling. Genom ett sortiment av undervisningsmetoder betonar aktivt deltagande av befattningshavare EMBA Bangladesh program använder diskussion om fall av lokala och internationella sammanhang, samt gruppträning för att underlätta deltagarnas tillväxt.

EMBA Bangladesh program gör också se till att ha gästföreläsningar med ett urval av företag gästtalare, kombinerat med idéer genom att lära av varandra 's erfarenhet. Eleverna ges omfattande, personlig assistans för karriärplanering, nätverk och jobbsökande i alla större branscher.Alumni är nära kontakt med företags-och organisations-partners och varje år tillsammans med rekryterare söker efter top of the line anställda.

Börja sökandet efter din optimala EMBA Bangladesh programmet idag. Det är aldrig för sent att ge din karriär en knuff, så börja din EMBA Bangladesh Sök nu!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Canadian University of Bangladesh

På forskarnivå, Högskolan erbjuder Executive MBA (EMBA) program som syftar till yrkesverksamma som interagerar med kurs handledare för att få kunskap om aktuella affärsme ... [+]

School of Business syftar till att producera högkvalitativa akademiker som kommer att kunna sätta sig i topprankade positioner i lokala och globala företag. Skolan erbjuder både grund- och forskarprogram.

På forskarnivå, ger Högskolan i Executive MBA (EMBA) Program syftar till yrkesverksamma som interagerar med kurs handledare för att få kunskap om aktuella affärsmetoder. School of Business kombinerar bästa praxis från den akademiska världen och industrin och syftar till att ge samtida affärsmetoder till sina studenter.

BEHÖRIGHETSKRAV

Arbetserfarenhet: Minst 2 års professionell arbetslivserfarenhet

Akademiska kvalifikationer:

Minimum GPA på 2,0... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska