Executive MBA-program i Bangladesh

Se de 2 mest populära EMBA:erna i Bangladesh 2018

MBA

Företagsledare och yrkesverksamma kan börja sin strävan efter karriär och tillväxt genom att söka efter rätt EMBA Bangladesh programmet. Kandidaterna kommer att uppleva en expansion av kunskap om de grundläggande delarna i företag och förvaltning. EMBA Bangladesh program syftar till att öka förmågan hos personal att stödja deras personliga och professionella utveckling. Genom ett sortiment av undervisningsmetoder betonar aktivt deltagande av befattningshavare EMBA Bangladesh program använder diskussion om fall av lokala och internationella sammanhang, samt gruppträning för att underlätta deltagarnas tillväxt.

EMBA Bangladesh program gör också se till att ha gästföreläsningar med ett urval av företag gästtalare, kombinerat med idéer genom att lära av varandra 's erfarenhet. Eleverna ges omfattande, personlig assistans för karriärplanering, nätverk och jobbsökande i alla större branscher.Alumni är nära kontakt med företags-och organisations-partners och varje år tillsammans med rekryterare söker efter top of the line anställda.

Börja sökandet efter din optimala EMBA Bangladesh programmet idag. Det är aldrig för sent att ge din karriär en knuff, så börja din EMBA Bangladesh Sök nu!

Läs Mer

Executive Master Of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campusstudier Heltid September 2018 Bangladesh Dhaka

På forskarnivå, Högskolan erbjuder Executive MBA (EMBA) program som syftar till yrkesverksamma som interagerar med kurs handledare för att få kunskap om aktuella affärsmetoder. [+]

School of Business syftar till att producera högkvalitativa akademiker som kommer att kunna sätta sig i topprankade positioner i lokala och globala företag. Skolan erbjuder både grund- och forskarprogram.

På forskarnivå, ger Högskolan i Executive MBA (EMBA) Program syftar till yrkesverksamma som interagerar med kurs handledare för att få kunskap om aktuella affärsmetoder. School of Business kombinerar bästa praxis från den akademiska världen och industrin och syftar till att ge samtida affärsmetoder till sina studenter.

BEHÖRIGHETSKRAV

Arbetserfarenhet: Minst 2 års professionell arbetslivserfarenhet

Akademiska kvalifikationer:

Minimum GPA på 2,00 (eller tredje klass / division) i kandidatexamina med: Minimum GPA på 2,5 både i SSC och HSC undersökningar eller motsvarande, Eller åtminstone en GPA av 2,00, men samlade GPA på 6,00 i SSC och HSC, Eller, O'Level i 5 försökspersoner med ett minimum GPA 2,50 & A'Level i 2 försökspersoner med ett minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller, genomsnittliga 450 poäng av 800 i GED med fem försökspersoner (är bälg 410 i något ämne inte tillåtet) Eller, Sons / döttrar frihetskämpar med en sammanlagd GPA på 5,00 i SSC och HSC. PROGRAM STRUKTUR [-]

Verkställande Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campusstudier Deltid 4 terminer September 2018 Bangladesh Dhaka

Executive MBA-programmet integrerar klassrumsinlärning, kompetensutveckling och personlig utveckling. Med ett dedikerat Executive MBA-team bestående av kompetenser, karriär och företagsrelaterade specialister bygger programmet på ... [+]

Ett viktigt element i att studera i ett MBA-program är förvärv av färdigheter. Studenterna kommer att utveckla analytiska förmågor samt viktiga ledarskapsförmågor som teamarbete, ledarskap och effektiv kommunikation. En förmåga att tolka data utvecklas också genom moduler som Managing Finance, Managing Operations och Project Management Genom limpen når du den sista terminen; Du kommer att kunna tillämpa dessa på utredningen av en viktig strategisk fråga.

Executive MBA-programmet integrerar klassrumsinlärning, kompetensutveckling och personlig utveckling. Med ett dedikerat Executive MBA-team bestående av kompetens-, karriär- och företagsrelaterade specialister bygger programmet på akademiskt rykte för att skapa en möjlighet som gör det möjligt för en student att förfalska den framtida karriären.... [-]