Filter
EMBA
Australien New South Wales North Wollongong Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför Executive MBA-program på deltid i North Wollongong, Australien

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Be om information Executive MBA-program på deltid i North Wollongong i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Australien
New South Wales
North Wollongong
Studietyp
Tempo
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter chefer och entreprenörer.

Programmet utvecklar de färdigheter som krävs för att svara på den dynamiska affärsmiljön genom att identifiera, genomföra och hantera bästa affärspraxis genom alla stadier av affärs och professionella livscykler.

Ledarskapsfärdigheter förbättras för att möjliggöra effektiva svar på hanteringen av alla affärsmodeller. Kandidater är utrustade för att vara innovativa, visionära och strategiska för att leverera kunddrivna resultat.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Öppen antagning
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska