Filter
EMBA
Australien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära EMBA:erna i Australien 2019

En EMBA Australien ger professionella användare som vill öka sin karriär, möjlighet att göra det i sin egen takt. Kandidaterna får möjlighet att avancera inom sina nuvarande organisation och tjänar betydligt högre lön utan att störa pågående arbete scheman. Proffs med minst fem års erfarenhet kan driva en EMBA Australien från ett antal olika universitet eller online-program, beroende på önskad städer eller läroplanerna.

Ofta chefer och experter på hög nivå befinner sig på en karriär vägskäl. Vare letar efter något nytt eller bara försöker höja sig över en platå, gör en EMBA Australien för dessa yrkesgrupper att ersätta det stagnation eller bättre deras situation med en ny mängd kunskap och teori, tillsammans med kurskamrater. Fellow EMBA Australien studenter kommer att uppmuntra och motivera viljan att växa och bygga på gemensamma erfarenheter.Affärsmetoder från hela världen kommer att diskuteras, kommer affärsverksamhet i teori delas och diskuteras, och EMBA Australien studenter kommer att lämna med ett nytt perspektiv på inte bara sina egna metoder, utan på hur organisationer arbetar och strävar efter att lyckas.

Börja din sökning efter EMBA Australien program som passar bäst för din verksamhet och framtid. Bläddra igenom alternativen nedan och se vad som väntar på dig!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter chefer och entreprenörer.

Programmet utvecklar de färdigheter som krävs för att svara på den dynamiska affärsmiljön genom att identifiera, genomföra och hantera bästa affärspraxis genom alla stadier av affärs och professionella livscykler.

Ledarskapsförmåga och tillvägagångssätt förbättras för att möjliggöra effektiva svar på hanteringen av alla affärsmodeller. Kandidater är utrustade för att vara innovativa, visionära och strategiska för leverans av kunddrivna resultat.

För att ge ledande befattningshavare möjlighet att hantera sina arbets- och studieåtaganden lärs programmet intensivt under långa helger, bland annat en bostadsweekend och en intensiv offshore-studietur.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska