61 EMBA Program i Asien for 2024

EMBA Program i Asien for 2024Filter
    • London, Storbritannien
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Balansera arbete och studier med detta deltidsprogram som kombinerar den uppslukande campusupplevelsen med den flexibilitet som upptagna proffs behöver.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    Global Executive MBA undervisas genom en kombination av mycket deltagande online-lärande och fem globala verkstadsbostäder (32 dagars ansikte mot ansikte undervisning totalt). Denna blandade inlärningsmetod är idealisk för att passa dina studier kring dina arbets- och hemåtaganden, samtidigt som du får en motsvarande mängd undervisningstid på campus så många MBA-program på heltid.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Aalto Executive MBA (EMBA) är ett av Europas ledande Executive MBA-program. Den innehar "Triple Crown" av ackrediteringar – de tre mest respekterade internationella ackrediteringarna, AACSB, AMBA och EQUIS, beviljade till cirka 1 % av världens handelshögskolor – och rankas bland de 100 bästa programmen världen över. Aalto EMBA-programmet utvecklar ett starkt professionellt nätverk och påskyndar din karriärutveckling.

    • Eltville, Tyskland
    • Regensburg, Tyskland
    • + 6 more

    Deltid

    15 månader

    På Campus

    Engelsk

    Executive MBA i Real Estate International har utformats för att ge fastighetsproffs en konkurrensfördel gentemot andra marknadsaktörer, vilket ger dem verktygen för att konkurrera på en internationell marknad. Kursen vänder sig till fastighetsproffs som vill forma branschen på ett hållbart sätt och få en bättre förståelse för fastighetsfinansiering och investeringar samt internationella marknader, särskilt marknaderna i USA, Storbritannien och Asien.

    • Oxford, Storbritannien
    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Tjäna din europeiska MBA i Human Resource Management genom interaktiva och flexibla onlinekurser. Idealiskt program i Human Resource för arbetande chefer runt om i världen

    • Singapore, Singapore

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Modellerad efter The Wharton School (University of Pennsylvania), SMU är Singapores nationella affärsuniversitet känt för att leverera utbildning i företagsledning i världsklass.

    • Milan, Italien
    • Mumbai, Indien
    • + 6 more

    Deltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) är ett modulärt program som kombinerar expertis och perspektiv från en ledande europeisk och en ledande nordamerikansk handelshögskola i en transformativ resa som arrangeras i internationella affärscentrum. En startplatta för framtida karriärfaser och en integrerad förberedelse för högre chefsroller, ger GEMBA ett mycket personligt fokus på ledarskapsutveckling och introducerar deltagarna till ett globalt nätverk av exceptionella chefer, fakulteter, chefer och tankeledare.

    • Valbonne, Frankrike
    • Belo Horizonte, Brasilien
    • + 6 more

    Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Artificiell intelligens utgör betydande vetenskapliga och tekniska framsteg som kan generera betydande affärsfördelar. Samtidigt kan Big Data anses göra det möjligt för företag att få ”selektiva” insikter: extrahera den smarta sidan av data samtidigt som man undviker den falska negativa eller falska positiva sidan. Därför är det nyckeln för företagsledare att förstå de grundläggande principerna för AI och datavetenskap att samarbeta objektivt för att lösa konkreta problem i näringslivet. Att utveckla en kritisk förståelse för alla aspekter av artificiell intelligens och dess tillämpningar är avgörande för att förstå hur den kan tillämpas för att åstadkomma förändringar i affärsfunktioner, juridiska frågor och leveranskedjor som inte är till nackdel för samhällets behov.

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    UTS Executive MBA är utformat för erfarna yrkesverksamma och blivande förändringsmakare, innovatörer, nystartade grundare och inhemska ledare. Det är för dem som vill vidareutveckla sina strategiska ledaregenskaper, förtroende och innovationshanteringsförmåga att svara på komplexa utmaningar och leda en hållbar ekonomisk utveckling. EMBA-funktionerna: dedikerad studie Pathways i företagstransformation, entreprenörskap och inhemskt ledarskap för att passa karriärmål praktiskt, tillämpat och studentfokuserat utbildning i senaste disciplinbaserade och tvärvetenskapliga verktyg och metoder fördjupande erfarenheter av ledarutveckling och arbete med verkliga, egna och kundprojekt för att utveckla problemlösande och strategiska beslutsfattande kapacitet omfattande coachning och mentorskap av erfarna branschpersonal och entreprenörer kursleverans av ledande UTS akademiker, internationella gästfakulteter och mycket erfarna yrkesverksamma blandat lärande via online och block-mode ansikte -Till ansikte klasser avsedda för tidfattiga ledande personal och grundare flexibel kohortmodell för att underlätta breda nätverksmöjligheter, kamratinlärning och samarbetsavslutning via en accelererad ettårig studieplan eller flexibelt över upp till 24 månader Programmet ger en integrerande upplevelse som underlättar elevernas övergången från taktiska till strategiska roller och bygger sin professionella kapacitet, nätverk och förtroende för att skapa sitt nästa karriärkapitel.

    • Jeddah, Saudiarabien

    Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MBSC MBA-program i Saudiarabien ger dig flexibiliteten att tjäna en grad medan du arbetar så att du kan fortsätta att uppfylla dina professionella och personliga krav. Det är ett 47-timmarsprogram och studenterna ska kunna slutföra det inom 20 månader. Studenterna kommer att träffas torsdag till lördag, varannan vecka.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Kina
    • + 4 more

    Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta EMBA (Kina) Programmet syftar till att lämna bidrag för att förbättra humankapitalet i Kina i globaliseringens tidevarv. Detta EMBA programmet är strategiskt placerad i västra Kina (Xian, Chengdu) med syfte att vårda förvaltning talanger som aktivt deltar i utvecklingen ...

    • George Town, Malaysia

    Deltid

    Blandad

    Engelsk

    Utvecklas som ett samarbete program av Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, och ett konsortium av fyra deltagande universitet i Asien, är det här programmet för att hjälpa personer som arbetar som chefer och arbetsledare i malaysiska organisationer, för att få en fördjupad förståelse av förvaltningsprinciper och utveckla kompetens och kapacitet som krävs för att fungera som effektiva chefer i den starkt konkurrensutsatta globala affärsmiljö. Presentationen av kursinnehållet i den öppna Distansutbildning (ODL) ser till att eleverna inte behöver flytta ut från sin arbetsplats. Den programinnehåll moderna och mycket relevant stöds av nätet och ansikte mot ansikte handledare stöd, videokonferens baserad interaktion och bostäder School cum Project workshop.

    • Toronto, Kanada
    • Ottawa, Kanada
    • + 3 more

    Deltid

    17 månader

    Blandad

    Ta en Cornell MBA och en Queen's MBA samtidigt som du fortsätter att arbeta - en exceptionell erfarenhet av managementutbildning.

    • Pudong, Kina

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    CEIBS Global EMBA är ett högst rankat, deltidsprogram som balanserar Kinas djup och global bredd för högpresterande företagsledare som vill ta sin karriär och personlig utveckling till nästa nivå. GEMBA är ett modulbaserat program. Människor kan välja om de vill gå med i den enda modulen eller det dubbla modulspåret och det kommer att äga rum på vårt Shanghai och Zürich campus, Accra Campus.

    • Johor, Malaysia

    Deltid

    8 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Ackrediterad EMBA-examen Globalt erkänd, 100% praktisk 100% uppdrag, ingen tentamen!