MBASTUDIES

Jämför 3 EMBA-program i Allmän förvaltning

Personer som arbetar som chefer och regissörer tar ofta Executive MBA-kurser för att bli mer kvalificerade. Dessa program är idealiska för dem som redan arbetar inom sitt föredragna område och tillgodoser ett antal olika branscher.

Vad är en EMBA i General Management? Programmet är utformat för att hjälpa yrkesverksamma att bli bättre ledare inom sina företag och branscher. Coursework deltar vanligtvis i ledarskap och kommunikationsteknik, samt metoder för att förbättra organisation och planering. Dessa grader kan innebära ett antal ekonomiska och affärsteori klasser, samt marknadsföring, kundrelationer och affärseffektivitet. Programmen kan kräva olika praktiska uppdrag, vilket hjälper eleverna att lära sig aktuella tekniker och affärspraxis som har omedelbara tillämpningar.

Genomföra en EMBA-examen kan utrusta akademiker med många färdigheter, inklusive ledarskap, företagsorganisation och kritiskt tänkande. Dessa färdigheter kan hjälpa yrkesverksamma att leda företag mot framgång, och de förbättrar också en chefs chans för karriärutveckling.

EMBA-kurser tas ofta av deltidsstuderande, så kostnaden beror på hur ofta klasser tas och hur länge programmet går. För mer information om prissättning, försök kontakta ett universitet direkt.

Efter att ha erhållit en EMBA i Allmän Management, kan utexaminerade börja leta efter höga positioner inom sitt valda område. För de som redan arbetar som chefer kan det vara möjligt att bli generaldirektörer eller direktörer som övervakar ett större team. Medarbetare som vill flytta till en chef eller direktör kan kanske göra det snabbare med hjälp av denna examen. En Executive MBA kan också hjälpa individer att gå in i ledarpositioner med unga och utvecklande startföretag. För de med en LLC kan denna examen hjälpa till att säkra arbetet som evenemangshanterare per projekt.

En EMBA i Allmän Management kan slutföras på de flesta universitet samt genom online-kurser. För att lära dig mer om den här graden, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Allmän förvaltning Filter

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management GSEM
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Vår Executive MBA ger chefer en förstklassig allmän management utbildning utan att avbryta sina karriärer. Programmet är utformat för att balansera teori och praktisk tillämpn ...

Läs mer

MBA-examen i generell ledning

Institut für Management
EMBA
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 månader
Tysk
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Du har letat efter en MBA under en tid, vilket är verkligen genomförbart bredvid arbete och familj? Då har vi det perfekta MBA-programmet för dig! Med en modulär struktur och ...

Läs mer

EMBA i allmän förvaltning

German Business School
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

EMBA General Management-programmet är sektors neutral och lämplig för medarbetare från olika industrisegment och ekonomi, teknik, teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund.

Läs mer