Executive MBA-program i Allmän förvaltning

Jämför 3 EMBA-program i Allmän förvaltning

Allmän förvaltning

Personer som arbetar som chefer och regissörer tar ofta Executive MBA-kurser för att bli mer kvalificerade. Dessa program är idealiska för dem som redan arbetar inom sitt föredragna område och tillgodoser ett antal olika branscher.

Vad är en EMBA i General Management? Programmet är utformat för att hjälpa yrkesverksamma att bli bättre ledare inom sina företag och branscher. Coursework deltar vanligtvis i ledarskap och kommunikationsteknik, samt metoder för att förbättra organisation och planering. Dessa grader kan innebära ett antal ekonomiska och affärsteori klasser, samt marknadsföring, kundrelationer och affärseffektivitet. Programmen kan kräva olika praktiska uppdrag, vilket hjälper eleverna att lära sig aktuella tekniker och affärspraxis som har omedelbara tillämpningar.

Genomföra en EMBA-examen kan utrusta akademiker med många färdigheter, inklusive ledarskap, företagsorganisation och kritiskt tänkande. Dessa färdigheter kan hjälpa yrkesverksamma att leda företag mot framgång, och de förbättrar också en chefs chans för karriärutveckling.

EMBA-kurser tas ofta av deltidsstuderande, så kostnaden beror på hur ofta klasser tas och hur länge programmet går. För mer information om prissättning, försök kontakta ett universitet direkt.

Efter att ha erhållit en EMBA i Allmän Management, kan utexaminerade börja leta efter höga positioner inom sitt valda område. För de som redan arbetar som chefer kan det vara möjligt att bli generaldirektörer eller direktörer som övervakar ett större team. Medarbetare som vill flytta till en chef eller direktör kan kanske göra det snabbare med hjälp av denna examen. En Executive MBA kan också hjälpa individer att gå in i ledarpositioner med unga och utvecklande startföretag. För de med en LLC kan denna examen hjälpa till att säkra arbetet som evenemangshanterare per projekt.

En EMBA i Allmän Management kan slutföras på de flesta universitet samt genom online-kurser. För att lära dig mer om den här graden, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

EMBA i allmän förvaltning

German Business School
Campusstudier Deltid 2 år September 2019 Tunisien Tunis

EMBA General Management-programmet är sektors neutral och lämplig för medarbetare från olika industrisegment och ekonomi, teknik, teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. [+]

EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program riktar företagsledare, nuvarande och framtida chefer, ger dem möjlighet att få denna prestigefyllda examen samtidigt som de fortsätter att hålla sina befintliga heltidsarbeten.

EMBA program fokuserar på att förbättra deltagarnas strategisk ledning tänkande som gör det möjligt för dem att utföra kritisk analys av varje affärssituation och att tillämpa olika chefs teorier för att lösa affärsproblem. En annan viktig aspekt av programmet är utvecklingen av ledarskap och kommunikationsförmåga och bygga professionella nätverk genom teambuilding aktiviteter och grupparbeten. Dessutom lär sig deltagarna att använda nödvändiga verktyg för forskning inom näringslivet och i slutet av programmet kan integrera och använda den mottagna kunskap till deras område av specialisering.... [-]


Allmän MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader September 2019 Ukraina Kyiv + 1 fler

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och funktionella sfärer både i de viktiga nationella och internationella företagen och i de små och medelstora företagens och medelstora företag. [+]

Programmet för Allmän MBA i International Institute of Business är ett program för de unga ledarna och cheferna som är inblandade i beslutsfattande inom olika grenar och funktionella sfärer både i de viktiga nationella och internationella företagen och i de små och medelstora företagens och medelstora företag.

Modulerna, som erbjuds studenterna, riktar sig mot bildandet av systemet med praktisk kunskap och färdigheter, som är nödvändiga för att förstå utvecklingen för utveckling av inhemsk och internationell verksamhet, lösa företagets vitala problem och öka effektiviteten i Uppfyllandet av administrativa funktioner i förhållanden med hög turbulens i näringslivet.... [-]


Executive MBA i General Management

Institut für Management
Campusstudier Deltid 18 månader Öppen antagning Österrike Salzburg

Master utmaningar, strategiska beslut och uppfylla ledaransvar - med akademisk examen MBA (Master of Business Administration), du har rätt till ledningsnivå. Den omfattande allmänna förvaltningen utbildning ger ström, djupgående branschkännedom och ledning och ledarskap. På IFM - Institut für Management i Salzburg du studerar mycket flexibel: Individuell studiedesign och omfattande vård leda dig till framgång! [+]

Deltidsstudier management i Salzburg

Sedan början av 21-talet, är Master of Business Administration MBA förmodligen den mest erkända efter examen i vår tid. Inte utan anledning - eftersom studien är en utmärkt verksamhet utbildning för chefer på högsta akademiska nivå.

Deras särskild fördel IFM:

Den modulära designen av vårt Executive MBA-program, en baslinje som helst! Den flexibla studieplanering, anpassar individuell prövning planerar att din tid budget! Utarbetats av dig som en del av kursinnehåll och koncept i form av papper och examensarbete ger dig en omedelbar praktisk användning för din personliga och professionella framtida utveckling.

Din framgång med oss kan därför påbörjas omedelbart - kontakta oss nu eller mer detaljerad information om MBA universitetskurs vid Institut für Management .... [-]