Filter
EMBA
Turkiet Izmir Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se Executive MBA-program i Affärsstudier 2019 in Izmir i Turkiet

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Izmir har cirka fyra miljoner invånare och är hem till nio olika universitet. Det är också där tredje US Space Camp i världen ligger. Det innebär att du kan lära dig nästan vad som helst där, inklusive hur man kan vara en astronaut.

Be om information Executive MBA-program i Affärsstudier in Izmir i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsstudier, Izmir

Examina
Plats
Turkiet
Izmir
Studietyp
Tempo
Izmir University of Economics

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att ... [+]

Idag `s affärsmiljön genomgår kontinuerligt en förändring och blir mer komplicerat som den tekniska utvecklingen accelererar; produkter och tjänster varierar; kunder att bli mer selektiva och snabbhet, kvalitet och prismedvetna; och konkurrensen blir hård globalt. En sådan komplicerad miljö behöver naturligtvis chefer som har tvärvetenskaplig kunskap, som är utrustade med kunskaper och färdigheter som kommer att bära sina kunskaper i praktiken och på detta sätt som lätt kan hålla jämna steg med förändringen.

Många framgångshistorier i dagens `s företag hör till hjältar som kommer från olika discipliner med enastående företagsekonomiska färdigheter.

... [-]
Turkiet Izmir
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska