Filter
EMBA
Litauen Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Affärsstudier i Litauen 2019

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

De mest populära Executive MBA-programmen i Affärsstudier i Litauen 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsstudier, Litauen

ISM University of Management and Economics

Executive MBA-programmet är organiserat i nära samarbete med strategiska partners från akademin. Innehållet i detta program är en perfekt match för arbetsmarknadens behov ... [+]

Om studier

Executive MBA-programmet är organiserat i nära samarbete med strategiska partners från akademin. Innehållet i detta program är en perfekt match för arbetsmarknadens behov, medan leveransen är baserad på moderna undervisningsmetoder inom företag och ledning.

Efter att ha avslutat programmet kommer du att kunna tillämpa din kunskap kritiskt och förstå hur man hanterar affärsprocesser och principer på ett systematiskt och kreativt sätt.

Under dina studier kommer du att undersöka vad det innebär att vara en effektiv och ansvarig ledare. Du kommer också att utveckla avancerade ledarskapskompetenser som hjälper dig att framgångsrikt leda och genomföra förändringar och innovationer i organisationen av ditt val.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska