Filter
EMBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför EMBA-program i Affärsanalys

Att slutföra ett EMBA-program är ett prisvärt mål som ger människor kompetens i näringslivet. Vanligtvis tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen, bygger denna typ av examen på kunskaper eleverna har fått av praktisk erfarenhet i sina karriärer.

Vad är ett EMBA i Business Analytics? Typiskt avsett att ge eleverna en djupare förståelse av kärnpraxiserna i verksamheten är det här programmets mål att förbereda studenterna för företagskarriärer. Kurser täcker vanligtvis ämnen som kommunikation och datavetenskap med starkt fokus på den analytiska aspekten av varje ämne. Studenter kan studera breda ämnen som managementteori och affärsstrategi.

När de är inskrivna i ett EMBA i Business Analytics-programmet, utvecklar studenter vanligtvis många viktiga färdigheter, som problemlösning, som kan hjälpa dem under hela karriären och kan så småningom leda till framsteg i arbetet. Starka analytiska färdigheter kan också odlas, liksom kritiska tänkande färdigheter som hjälper både professionellt och personligt liv.

Varje universitet är annorlunda och har egna uppsatta studieavgifter, så priset på ett EMBA-program varierar drastiskt mellan skolorna. Universiteter i olika länder kan ha otroligt olika priser.

Med affärsområdet växer ständigt finns det många spännande karriärer tillgängliga för studenter med en EMBA i Business Analytics. Många väljer karriärer som datavetenskapare, vissa fokuserar på datavetenskap medan andra föredrar att arbeta med analytik. De som tycker om kommunikation med en mängd olika människor kan ibland hitta karriärer som marknadsföringsforskare. Jobb som kvantitativa analytiker kan vara tillgängliga. Karriär som dataaffärsanalytiker är ett annat populärt alternativ, och andra studenter som föredrar karriärer bakom kulisserna kanske föredrar jobb som konsulter.

Universitet erbjuder över hela världen online-klasser för att ge studenterna mer flexibilitet. Med fjärråtkomst har fler studenter möjlighet att anmäla sig till EMBA-program. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

 

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsanalys

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Ett speciellt avgränsad program för att arbeta chefer från alla ledningsbanden, syftar till att utrusta dem med ... [+]

Executive PGDM i Business Analytics i samband med IBM.

Program Varaktighet: 15 månader En special avgränsad program för att arbeta chefer från alla ledningsbanden, som syftar till att utrusta dem med -

Relevanta teoretiska och praktiska kunskaper för att genomföra affärsanalyslösningar i sina respektive organisationer. Ge färdigheter för att hjälpa dem att flytta upp den professionella stege. Kurskostnad

Rs. 4,5 Lacs (med delbetalning anläggning) Utbildning lån och koncern / Corporate paket finns också.

PROGRAM FÖRDELAR

På grund av sin bransch orientering, har programmet följande fördelar:

Virtuella klasser med hybrid karaktär av programleverans AICTE godkänd EPGDM grad. Endast institutet i Bangalore att erbjuda EPGDM i Business Analytics (i samarbete med IBM). Certifiering av programmet avslutats från IBM. Läroplan utformade och levereras av ett konsortium av högt kvalificerade och erfarna lärare från IFIM, IBM och andra experter från industrin Branschexperter att handleda studenter och hjälpa dem att motverka verkliga utmaningar. Peer grupp interaktion med studenter från olika sektorer / företag för interaktion och korsbefruktning av idéer Hands-on praktik på IBM Business Analytics Lab på campus, utrustade med senaste verktyg och programvara Bekvämligheten med helgen klasser som inte stör arbetsschema Campus ligger i hjärtat av Bangalore teknik nav-Electronic City Online resursmaterial organiseras genom ett Learning Management System (LMS) Tillgång till IBMs online och tryckta lärresurser Hjälp med lateral placering (vid behov) KARRIÄRMÖJLIGHETER ... [-]
Indien Bengaluru
Juli 2019
Engelska
Deltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska