Filter
EMBA
Zimbabwe Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration i Zimbabwe 2019

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Det finns många orsaker som kan se dig besöka Zimbabwe. Från turism attraktioner till de många historiska inslag och politiska inställningar i landet skulle blåsa dig bort som du försöker förstå livet i Zimbabwe. Trots den ökända ekonomiska situationen i landet, människor njuta av prisvärda högre utbildning och färdigheter som lärs ut på universiteten här. Kvaliteten på ingenjörskonst här är hög som regleras av Zimbabwe Institution of Engineers. Du kan vara säker på att få kvalitet träning som du njuta av din vistelse i Zimbabwe.

De mest populära Executive MBA-programmen i Affärsadministration i Zimbabwe 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Zimbabwe

Africa University - Zimbabwe

MBA-programmet är utformat för att ge en grundläggande förståelse för ledningsområdet samt fördjupa kunskapen i ett valt område med sikte på att förbereda sina kandidater ... [+]

MBA-programmet är utformat för att ge en grundläggande förståelse för ledningsområdet samt fördjupa kunskapen i ett valt område med sikte på att förbereda sina kandidater för allmänna ledningsfunktioner. Programmet är utformat för att integrera teori och övning relaterad till den afrikanska miljön inom ramen för globaliseringen.

IngångskravEn bra första examen av ett universitet erkänt av Africa University eller en professionell kvalifikation erhållen genom formell studie och examen och erkänd som en examen ekvivalent av AUMinst 4 års yrkeserfarenhet i efterkvalificering i ledande ställningKompetens inom grundläggande matematik inte under GCE 'O' NivåI undantagsfall kan elever som har andra högskoleutbildningar förutom de som anges ovan och med goda rekord om ledarskap eller entreprenörs erfarenhet beaktas för tillträde till programmet.ProgramstrukturÅr ett Semester ett/>MEC501 Ekonomi (3 hp)MAC501 Ekonomi och ekonomi (3 hp)MBA501 ForskningsmetoderMBA502 Informationsteknik (2 poäng)MMS 502 ManagementMKT501 Marknadsföringshantering (3 hp)... [-]
Zimbabwe Mutare
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska