Executive MBA-program i Affärsadministration i Ohio i USA

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Ohio i USA

Affärsadministration

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Ohio är ett mellanvästern amerikanska staten. Ordet Ohio betyder Great River eller stor bäck. Ohio har 13 statliga universitet, 24 högskolor gren och regionala campus, 46 privata högskolor / universitet, sex fristående assisterade medicinska skolor och många andra högskolor.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Ohio i USA 2018

Läs Mer

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

University of Toledo College of Business Administration
Campusstudier Deltid 15 månader August 2018 Amerikas förenta stater Toledo + 1 fler

En innovativ, snabb och praktisk, resultatorienterad inlärningsupplevelse som är utformad för att utrusta ledare för att konkurrera på 21-talets marknad. [+]

Utformad med upptagen professionella som du tänker på

EMBA-programmet är utformat speciellt för chefer och yrkesverksamma intresserade av att förbättra sina karriärvägar. Det utvecklades med omfattande insatser från chefer som representerar små, medelstora företag och Fortune 500-företag samt ledande akademiker och branschexperter. Resultatet är en innovativ, snabb och praktisk, resultatorienterad inlärningsupplevelse som är utformad för att utrusta ledare för att konkurrera på 21-talets marknad.

EMBA Unika egenskaper

15-månaders program och bekvämt schema Unikt fokus på innovation och tillväxt Personlig, hands-on learning Begränsad klassstorlek och stark kundservice Starka Peer & Faculty Relations International Study Trip ... [-]