Executive MBA-program i Affärsadministration i Köln i Tyskland

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Köln i Tyskland

Affärsadministration

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Köln är den 4: e största i Tyskland med en befolkning på över 1 miljon människor. Det är ett större storstadsområde i delstaten Nordrhein-Westfalen. Som hem för omkring 72.000 studenter, har Köln många högskolor och universitet.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Köln i Tyskland 2018

Läs Mer

Cologne Rotterdam Executive MBA

University of Cologne Executive School
Campusstudier Heltid 24 månader September 2018 Tyskland Köln

En dubbel examen EMBA i samarbete med trippel kronan ackrediterad Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

Köln-Rotterdam Executive MBA-program har etablerats i samarbete med trippel kronan ackrediterad Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). Köln-Rotterdam EMBA är en dubbel examen, alltså framgångsrikt slutförande av utbildningen leder till tilldelning av 2 distinkta MBA-examen: en MBA från universitetet i Köln och en MBA från RSM.

Det är ett väletablerat faktum att Rotterdam School of Management, är Erasmus University (RSM) en av de främsta handelshögskolorna i Europa. Under de senaste 45 åren, har sitt rykte för kvaliteten på sin forskning och undervisning resulterat i starka och ömsesidiga band med multinationella företag baserade i hamnstaden Rotterdam.... [-]