MBASTUDIES

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Durham, Storbritannien 2020/2021

En Executive MBA eller EMBA, är en avancerad nivå civilekonomexamen. En Executive MBA-programmet är väldigt lik en vanlig MBA-program. Den största skillnaden är att en Executive MBA-programmet i första hand syftar till att utbilda arbetar chefer, chefer, entreprenörer och andra företagsledare.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Durham har två universitet, ett av dem är Durham University - tredje äldsta universitetet i England, strax efter Oxford och Cambridge. Det finns också New College Durham, fusion mellan två äldre högskolor.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Durham i Storbritannien 2020/2021

1 Resultat i Affärsadministration, Durham Filter

Executive MBA - Durham-ebs (dubbel utmärkelse)

Durham University Business School
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Executive MBA - Durham och EBS, ger dig möjlighet att dra nytta av den kombinerade styrkan av två högt respekterade institutioner: Durham University Business School och Europe ...

Läs mer