Executive MBA-program i Affärsadministration i Riyadh i Saudiarabien

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Riyadh i Saudiarabien

Affärsadministration

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Saudi Arabien, officiellt känd som Saudiarabien, är det största arabisk stat i västra Asien vid landområde och den näst största i arabvärlden. Saudiarabien är betjänad av det nationella flygbolaget Saudi Arabian Airlines, ofta hänvisade till sitt arabiska namn Saudia.

Som huvudstad i Saudiarabien, är Riyadh hjärtat av riket. Att ha en befolkning långt över 5 miljoner människor, har Riyadh 15 distrikt, med olika fantastiska arkitektoniska landmärke attraktioner i världen. Den industriella delen är den nordöstra och östra delen av staden.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Riyadh i Saudiarabien 2018

Läs Mer

Executive MBA (EMBA)

Al Yamamah University
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Saudiarabien Riyadh

Al Yamamah universitet (YU) Executive MBA i International Management & Ledarskap har skapats för tidiga och mitt i karriären yrkesverksamma som vill bygga på sin grundutbildning och [+]

Al Yamamah universitet (YU) Executive MBA i International Management & Ledarskap har skapats för tidiga och mitt i karriären yrkesverksamma som vill bygga på sin grundutbildning och tidiga arbetserfarenheter genom att öka deras kunskap om modern förvaltning teori och den kompetens som behövs för att behandla en rad frågor som ledare och chefer i Saudiarabien och hela Mellanöstern. Fallstudien tillvägagångssätt används i hela programmet att koppla teori till ansökan om yrkesmän som väljer att kombinera arbete och studier samtidigt.

Curriculum

Stiftelsen Termin

BUS 505 Principer för hantering BUS 506 Principles of Marketing BUS 507 Principer för redovisning BUS 508 Principer för Finance BUS 509 Introduktion till ekonomi - Micro / Makro BUS 510 Introduktion till statistik ... [-]