Executive MBA-program i Affärsadministration i Mexico City i Mexiko

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Mexico City i Mexiko

Affärsadministration

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Mexico City är den största staden och huvudstad i Mexiko. Den har också det största antalet universitet i landet, inklusive UNAM som är ett av de äldsta universiteten i kontinenten. Det är en idealisk plats för att få högre utbildning till rimliga kostnader.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Mexico City i Mexiko 2018

Läs Mer

Executive MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campusstudier Deltid 21 månader July 2018 Mexiko Mexico City

Executive MBA ITAM: ett globalt program utformat för entreprenörer chefer. Bland de funktioner som skiljer Executive MBA från ITAM som ett enda program i sin klass. [+]

Executive MBA ITAM: ett globalt program utformat för entreprenörer chefer

Bland de funktioner som skiljer Executive MBA från ITAM som ett enda program i sin klass, vi finns:

- Relevansen av innehållet som gräva i frågor om nationell, också analyseras ur ett globalt perspektiv av verksamhet.

- De tre intensivkurser, en vecka varje i städerna Shanghai eller Peking, Calcutta och New Orleans.

- Den dubbla examen beviljar sina studenter två ledande handelshögskolor i världen: Master of Business Administration, ITAM och Master of Global Management, av Tulane University.

- Mervärdet av nätverk, gynnad av profilen av deltagarna.

- Ett program vars struktur möjliggör deltagande av chefer med hög grad av ansvar, utan att det påverkar deras ordinarie verksamhet.... [-]