Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Vilnius i Litauen

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Vilnius, Litauen 2018

Affärsadministration

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Att vara den största staden och huvudstad i Litauen, syftar Vilnius för att bygga en ljus pedagogisk framtid. Staden är mycket fylld med kvaliteten på utbildningsinstitutioner såsom Vilnius universitet, Mykolas Romeris Universitet och Vilnius Gediminas Technical University.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Vilnius i Litauen 2018

Läs Mer

Internationella Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campusstudier Deltid 18 månader September 2018 Litauen Vilnius

Högsta nivå Internationella Executive MBA-studier på BMI gör att du som en erfaren verkställande eller stigande professionell kan stiga över publiken [+]

EMBA-program i Affärsadministration på deltid i Vilnius i Litauen. För högsta chefer, av de bästa handelshögskolorna Vårt budskap för ambitiösa chefer är enkelt -- stå ut! Skilj dig själv som en ledande beslutsfattare genom att uppgradera din praktiska kunskap om värdeskapande i dagens snabbt utvecklande affärsverksamhet. Det är vad BMI International Executive MBA handlar om - utveckla visioner och ledarskap för att kunna se och ta till nya möjligheter och lägga till imponerande nya kapitel till din framgångshistoria. BMI utmärker sig bland ledande lärare på flera sätt: vårt exklusiva nätverk av internationella professorer från mer än 20 av världens bästa handelshögskolor. vår avancerade läroplan utformad för upptagna chefer med hög potential. de imponerande prestationerna och de olika erfarenheterna från cheferna på hög nivå i varje Executive MBA-kohort. och vår 650 framstående alumni, som nu framgångsrikt leder mer än 300 företag i 30 länder. BMI Executive MBA ger en omfattande allmän affärsutbildning, fokuserad på de specifika kunskaps- och kunskapsbehoven hos chefer på hög nivå. Levereras helt på engelska, det integrerar de senaste insikterna från alla nyckelhanteringsdiscipliner till en systematisk vision om hur man utnyttjar affärsmöjligheter. Det utvecklar också ditt ledarskap och interkulturella färdigheter, främjar innovativt tänkande och utökar ditt professionella nätverk. Kandidater får ett internationellt Executive MBA-diplom från de fem BMI-konsortie skolorna (HEC Paris, CBS, LSM, NHH och VMU). Programmet är certifierat som uppfyller de högsta internationella standarderna för ledarutbildning enligt EFMD Program Accreditation System (EPAS). Det här är det enda programmet i regionen som ackrediterats av ett stort globalt ledningsutbildningsorgan.... [-]