Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Wuhan i Kina

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Wuhan, Kina 2018

Affärsadministration

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Kina försöker att främja utvecklingen av förstklassiga universitet. Kina 's ekonomi är redan världens ' s näst största och växer fortfarande. Upplever sin kultur och förstå sin marknad tillväxt kommer att öka din karriär.

Denna stad är bland de få pedagogiska och vetenskapliga centra i landet, längs Shanghai och Beijing. Under åren har det sett det största antalet högskolestudenter inskrivning i världen. De högre utbildning centra är mycket framstående, och många studenter som har passerat genom dem kan intyga det.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Wuhan i Kina 2018

Läs Mer

Deltids Emba

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
Campusstudier Deltid 2 år September 2018 Kina Wuhan

Detta är en deltids tvåårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska [+]

EMBA-program i Affärsadministration på deltid i Wuhan i Kina. I. Programfunktioner Ackrediterade av föreningar av MBA Verkliga världen ledarförmåga utbildning genom att integrera diversifierade undervisningsmetoder i både klassrum och platsbesök. State-of-the-art faciliteter i närområdet: Skolan investerat mer än 3 miljoner RMB att bygga "Företagsekonomi Experimental Teaching Centre" för att tillfredsställa undervisningskrav. Erbjuds av en specialiserad institution med featured fakultets team av ekonomi, management och juridik. II. Program Ranking: Topp 5% av handelshögskolor i Kina Rankad den 9 och 8: e respektive 2010 och 2013 som den mest värdefulla EMBA programmet i Kina (World Executive Weekly) III. Program Varaktighet Detta är en deltids tvåårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska IV. Program Ändamål EMBA Programmet syftar till "Odla branschledare djupt rotade i Kina med en global vision". De sökande måste ha arbetslivserfarenhet av mer än åtta år inklusive över fyra års förvaltning. Kinas samhälle och ekonomi genomgår en djupgående omvandling och Kina har blivit en av de mest energiska tillväxtmarknaderna på grund av sin långsiktiga tillväxt. Skolan betonar begreppet "Att vara djupt rotade i Kina med en global vision" i EMBA utbildning. Kort sagt, har fokus givits att förbättra elevernas kompetenser beslutsfattande, ledarskap och innovation. V. Förkunskapskrav De sökande måste ha en kandidatexamen eller högre. Godkänd av EMBA Antagningskommittén, kan EMBA programmet anmäla högst 10% erfarna och framgångsrika senior befattningshavare som bara har ett intresseföretag grad; Krävs minst åtta års arbetslivserfarenhet, varav minst fyra års förvaltning . VI. Curriculum Design Läroplanen fokuserar på att... [-]