Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Milano i Italien

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Milano, Italien 2018

Affärsadministration

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

För alla dem som är intresserade av att studera mode och senaste trenderna Milan är det bästa stället att gå. Den har alla de goda utbildningsinstitutioner som ger utbildning av god kvalitet till en rimlig kostnad. Universitetet i Milano och Polytechnic University of Milan är några av de välkända universitet.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Milano i Italien 2018

Läs Mer

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
Campusstudier Deltid 20 månader March 2018 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 fler

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella [+]

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella affärsinitiativ. Den globala EMBA är en språngbräda för framtida karriärfaser och en integrerad förberedelse för ledande roller.

Regionalt fokus / Global tänkande

Den GEMBA sker på SDA Bocconi, i centrum av Milano, en stad som kombinerar en dynamisk global verklighet samtidigt återspeglar de unika aspekterna av den europeiska marknaden. Att få denna typ av förståelse och erfarenhet kommer att vara avgörande när du projicerar din framtida karriär.

Dessutom finns fyra moduler bedrivs vid internationella partnerskolor: UCLA Anderson School of Management (Los Angeles), Fudan University (Shanghai), Copenhagen Business School och Fundação Instituto de Administração (São Paulo). Dessutom kan du ansöka om en valfri erbjuds av partnerskolor inklusive UCLA Anderson, Recanati (Tel Aviv), Rotman (Toronto) och WHU - Otto Beishmein School of Management i Vallendar (Tyskland), utöver de valfria erbjuds på SDA Bocconi.... [-]