Executive MBA-program i Affärsadministration i Milano i Italien

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Milano i Italien

Affärsadministration

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

För alla dem som är intresserade av att studera mode och senaste trenderna Milan är det bästa stället att gå. Den har alla de goda utbildningsinstitutioner som ger utbildning av god kvalitet till en rimlig kostnad. Universitetet i Milano och Polytechnic University of Milan är några av de välkända universitet.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Milano i Italien 2018

Läs Mer

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
Campusstudier Deltid 20 månader March 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 fler

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella [+]

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella affärsinitiativ. Den globala EMBA är en språngbräda för framtida karriärfaser och en integrerad förberedelse för ledande roller.

Regionalt fokus / Global tänkande

Den GEMBA sker på SDA Bocconi, i centrum av Milano, en stad som kombinerar en dynamisk global verklighet samtidigt återspeglar de unika aspekterna av den europeiska marknaden. Att få denna typ av förståelse och erfarenhet kommer att vara avgörande när du projicerar din framtida karriär.

Dessutom finns fyra moduler bedrivs vid internationella partnerskolor: UCLA Anderson School of Management (Los Angeles), Fudan University (Shanghai), Copenhagen Business School och Fundação Instituto de Administração (São Paulo). Dessutom kan du ansöka om en valfri erbjuds av partnerskolor inklusive UCLA Anderson, Recanati (Tel Aviv), Rotman (Toronto) och WHU - Otto Beishmein School of Management i Vallendar (Tyskland), utöver de valfria erbjuds på SDA Bocconi.... [-]


Internationell Flex Emba

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Heltid Deltid 20 månader October 2018 Italien Milan + 1 fler

Under dessa år står utbildningen inför en enorm utmaning möjlig med digital teknik. Många toppskolor i världen förstorar sitt erbjudande om digitala inlärningsprogram för att möta det ökande behovet av flexibilitet hos chefer och chefer. MIP: s svar på detta behov är ett innovativt Executive MBA-format - International Flex EMBA (i-Flex) - som gör att cheferna kan lära sig samma kunskaper, samma nätverk, få samma diplom från Politecnico di Milano som de som deltar i en traditionell, EMBA i klass. [+]

International Flex EMBA (i-Flex) är ett 20-månaders Executive MBA-program riktat till chefer som vill kombinera internationell studie med arbetsförpliktelser, med hjälp av en av de mest avancerade digitala inlärningsplattformarna i världen, utvecklad med Microsoft-teknik. Programmet, en av MBA-kurser i högsta distansutbildning, är i partnerskap med WOBI, World of Business Ideas.

Digital lärande för chefer och chefer

Under dessa år står utbildningen inför en enorm utmaning möjlig med digital teknik.

Många toppskolor i världen förstorar sitt erbjudande om digitala inlärningsprogram för att möta det ökande behovet av flexibilitet hos chefer och chefer.... [-]