Executive MBA-program i Affärsadministration i Altavilla Vicentina i Italien

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Altavilla Vicentina i Italien

Affärsadministration

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Den vackra staden Altavilla Vicentina är känd som en perfekt semester plats. Men inte många är medvetna om att denna plats har några bra utbildningsinstitutioner såsom Fondazione Cuoa Centro Universitario di Organizzazione aziendale och Universita 'degli Studi di Padova-Filologia Slava. Dessa universitet är kända för hög kvalitet på utbildningen och har ett stort företag studier avdelning.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Altavilla Vicentina i Italien 2018

Läs Mer

Global Executive MBA

SDA Bocconi School of Management
Campusstudier Deltid 20 månader March 2019 Italien Milan Altavilla Vicentina + 1 fler

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella [+]

The Global Executive MBA (Master of Business Administration) är ett modulärt program som ger en högkvalitativ verksamhet utbildning för chefer som vill utvidga sin karriär och gå mot mer internationella affärsinitiativ. Den globala EMBA är en språngbräda för framtida karriärfaser och en integrerad förberedelse för ledande roller.

Regionalt fokus / Global tänkande

Den GEMBA sker på SDA Bocconi, i centrum av Milano, en stad som kombinerar en dynamisk global verklighet samtidigt återspeglar de unika aspekterna av den europeiska marknaden. Att få denna typ av förståelse och erfarenhet kommer att vara avgörande när du projicerar din framtida karriär.

Dessutom finns fyra moduler bedrivs vid internationella partnerskolor: UCLA Anderson School of Management (Los Angeles), Fudan University (Shanghai), Copenhagen Business School och Fundação Instituto de Administração (São Paulo). Dessutom kan du ansöka om en valfri erbjuds av partnerskolor inklusive UCLA Anderson, Recanati (Tel Aviv), Rotman (Toronto) och WHU - Otto Beishmein School of Management i Vallendar (Tyskland), utöver de valfria erbjuds på SDA Bocconi.... [-]