Executive MBA-program i Affärsadministration i Västbengalen i Indien

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Västbengalen i Indien

Affärsadministration

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Västbengalen är en stat belägen i östra Indien och rankas som den fjärde mest befolkade i landet med mer än 91 miljoner invånare. Det är en jordbruks-nav förutom att vara ett viktigt pedagogiskt centrum i landet. Den är värd det äldsta universitetet i landet tillsammans med 17 andra universitet här.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Västbengalen i Indien 2018

Läs Mer

Global Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Campusstudier Heltid 21 månader October 2018 Indien Kolkata

The Global Executive MBA av EADA och HHL förbereder dig för att arbeta i en globaliserad och mycket konkurrenskraftigt företagsklimat och guidar dig till en kunskapsnivå som är nödvändig för att framgångsrikt fortsätta din utveckling processhantering. [+]

Global Executive MBA

programstart

Fall (början av oktober)

Behörighet

Första examen i något ämne Minst 5 års forskarutbildning arbetslivserfarenhet Mycket goda kunskaper i engelska HHL / EADA online-test (eller GMAT / GRE)

Ansökningstider

31 augusti - vanlig tidsfrist 31 januari - början enrolleringsfrekvens med 15% rabatt 31 maj - början enrolleringsfrekvens med 10% rabatt 30 juli - för stipendieansökningar

Programlängd

21 månader 8 bostäder veckor inom 3 kalenderåren (40 dagar av kontor)

Studerande

15-20 elever per klass, medelålder: 35 80% internationella studenter

Internationellt perspektiv... [-]