MBASTUDIES

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Thessaloniki, Grekland 2020/2021

En EMBA kan vara lösningen. Det gör att du kan behålla ditt jobb, lära av experterna och tillämpa nya kunskaper direkt tillbaka i arbetskraften.

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Staden Thessaloniki är den näst största i landet och hem för mer än 790.000 invånare. Det är en av Greklands viktigaste kommersiella knutpunkter och spelar en viktig roll i den totala ekonomin. Den är värd landets största universitet bland andra institutioner.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Thessaloniki i Grekland 2020/2021

2 Resultat i Affärsadministration, Thessaloniki Filter

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
EMBA
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Campusstudier

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna ...

Läs mer

MBA executive

DEI College
EMBA
Engelska
Campusstudier

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, må ...

Läs mer