Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Thessaloniki i Grekland

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Thessaloniki, Grekland 2018

Affärsadministration

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Grekland, officiellt Republiken Grekland eller Hellas som anropas från antiken, är ett land i sydöstra Europa. Enligt 2011 års folkräkning, är Grekland 's befolkning omkring 11 miljoner.

Staden Thessaloniki är den näst största i landet och hem för mer än 790.000 invånare. Det är en av Greklands viktigaste kommersiella knutpunkter och spelar en viktig roll i den totala ekonomin. Den är värd landets största universitet bland andra institutioner.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Thessaloniki i Grekland 2018

Läs Mer

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campusstudier Deltid 24 månader January 2018 Grekland Thessaloniki

Den IHU Executive MBA är en högklassig 24-månadersprogram visas under en längre helg en gång i månaden, och börjar i januari varje år. Totalt finns sexton helger av klasser. [+]

Den IHU Executive MBA är en 24-månaders program läras ut över en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden, och börjar i januari varje år. Totalt finns det sexton helger av klasser.

Vårt program är utformat för upptagen yrkesverksamma i syfte att främja sin karriär utan att tappa fart. Den flexibla undervisnings tidsplan syftar till att göra det möjligt för studenter från diverse bakgrunder att delta i lektioner. Dessutom är en mängd olika pedagogiska metoder som används för att underlätta inlärningen, såsom workshops, mjuka kompetensutveckling sessioner och integrerande seminarier.

Undervisningen sker på campus, i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökningar tas emot fram till uppfyllandet av de erbjudna platser.... [-]


MBA Executive

DEI College
Campusstudier September 2018 Grekland Thessaloniki

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. [+]

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.... [-]