Executive MBA-program i Affärsadministration i Thessaloniki i Grekland

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Thessaloniki i Grekland

Affärsadministration

EMBA utbildningsprogram är flexibla och prisvärda utbildning alternativ för heltidsanställda yrkesverksamma. I dagens 's arbetsmarknad, det ' s inte lätt att hitta en konkurrensfördel. Både anställda och arbetslösa människor ser att en EMBA.

Grekland, officiellt Republiken Grekland eller Hellas som anropas från antiken, är ett land i sydöstra Europa. Enligt 2011 års folkräkning, är Grekland 's befolkning omkring 11 miljoner.

Staden Thessaloniki är den näst största i landet och hem för mer än 790.000 invånare. Det är en av Greklands viktigaste kommersiella knutpunkter och spelar en viktig roll i den totala ekonomin. Den är värd landets största universitet bland andra institutioner.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Thessaloniki i Grekland 2018

Läs Mer

MBA Executive

DEI College
Campusstudier September 2018 Grekland Thessaloniki

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. [+]

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.... [-]


Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campusstudier Deltid 24 månader January 2019 Grekland Thessaloniki

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna. [+]

IHU Executive MBA är ett 24-månaders program som lärs ut under en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna.

Vårt program är utformat för upptagna proffs för att fördjupa sin karriär utan att förlora fart. Den flexibla undervisningsplanen syftar till att göra det möjligt för studenter från olika bakgrunder att delta i klasserna. Vidare används en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta inlärning, till exempel workshops, utveckling av mjuka färdigheter och integrering av seminarier.

Undervisningen sker på campus i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökan accepteras tills de erbjudna platserna uppfylls.... [-]