Filter
EMBA
Grekland Thessaloniki Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2019 in Thessaloniki i Grekland

För dem som redan har upparbetat sig en del professionell erfarenhet och är redo att arbeta i mer framträdande positioner är en Executive MBA (EMBA) nästa steg. Redovisning, ledarskap och ekonomi är bland de ämnen som utforskas.

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Staden Thessaloniki är den näst största i landet och hem för mer än 790.000 invånare. Det är en av Greklands viktigaste kommersiella knutpunkter och spelar en viktig roll i den totala ekonomin. Den är värd landets största universitet bland andra institutioner.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration in Thessaloniki i Grekland 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Affärsadministration, Thessaloniki

Examina
Plats
Grekland
Thessaloniki
Studietyp
Tempo
DEI College

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affäre ... [+]

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.... [-]

Grekland Thessaloniki
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Hellenic University (IHU)

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klas ... [+]

IHU Executive MBA är ett 24-månaders program som lärs ut under en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna.

Vårt program är utformat för upptagna proffs för att fördjupa sin karriär utan att förlora fart. Den flexibla undervisningsplanen syftar till att göra det möjligt för studenter från olika bakgrunder att delta i klasserna. Vidare används en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta inlärning, till exempel workshops, utveckling av mjuka färdigheter och integrering av seminarier.

Undervisningen sker på campus i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökan accepteras tills de erbjudna platserna uppfylls.... [-]

Grekland Thessaloniki
Januari 2020
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska