EMBA-examen i Affärsadministration på deltid i Grekland

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration på deltid i Grekland 2018

Affärsadministration

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Affärsadministration på deltid i Grekland 2018

Läs Mer

Executive MBA

International Hellenic University (IHU)
Campusstudier Deltid 24 månader January 2018 Grekland Thessaloniki

Den IHU Executive MBA är en högklassig 24-månadersprogram visas under en längre helg en gång i månaden, och börjar i januari varje år. Totalt finns sexton helger av klasser. [+]

Den IHU Executive MBA är en 24-månaders program läras ut över en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden, och börjar i januari varje år. Totalt finns det sexton helger av klasser.

Vårt program är utformat för upptagen yrkesverksamma i syfte att främja sin karriär utan att tappa fart. Den flexibla undervisnings tidsplan syftar till att göra det möjligt för studenter från diverse bakgrunder att delta i lektioner. Dessutom är en mängd olika pedagogiska metoder som används för att underlätta inlärningen, såsom workshops, mjuka kompetensutveckling sessioner och integrerande seminarier.

Undervisningen sker på campus, i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökningar tas emot fram till uppfyllandet av de erbjudna platser.... [-]


Executive MBA - Internationella Sträckan

University of Strathclyde Business School
Online och Campus-kombinerat Deltid 24 månader August 2018 Grekland Aten

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia av att vara en innovativ affärsskola - och en del av en ledande tekniska universitet - med "nyttiga lärande" i centrum. SBS utsågs Business School of the Year i Times Higher Education 2016 utmärkelser tillkännagavs i november. Priset delades ut i ett erkännande av Business School innovativa och entreprenöriella attityd och dess övergripande "enastående" prestanda. [+]

Den Strathclyde MBA har varit tillgänglig utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA kursdeltagare nu examen och många fler studerar för närvarande i sitt eget land.

Den Strathclyde MBA har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" tillvägagångssätt. Den Executive MBA du studerar via en av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademiker som levererar de centrala delarna av programmet i ditt land levererar även MBA i Glasgow.

Programmet formatet är speciellt utformad för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeliv med kraven från MBA-studier. Flexibiliteten i deltids tillvägagångssätt gör det möjligt för deltagarna att examen inom två år. Dock kan studien spridas över en längre period om det behövs, till maximalt sex år.... [-]


MBA Executive

DEI College
Campusstudier September 2018 Grekland Thessaloniki

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. [+]

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.... [-]