Filter
EMBA
Grekland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration i Grekland 2019

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Grekland, officiellt Republiken Grekland eller Hellas som anropas från antiken, är ett land i sydöstra Europa. Enligt 2011 års folkräkning, är Grekland 's befolkning omkring 11 miljoner.

De mest populära Executive MBA-programmen i Affärsadministration i Grekland 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

3 Resultat i Affärsadministration, Grekland

DEI College

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affäre ... [+]

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.... [-]

Grekland Thessaloniki
September 2019
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Hellenic University (IHU)

IHU Executive MBA är ett högkvalitativt 24-månaders program undervisat under en längre helg en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klas ... [+]

IHU Executive MBA är ett 24-månaders program som lärs ut under en långhelg (inklusive fredag) en gång i månaden och börjar varje januari. Totalt är det sexton helger i klasserna.

Vårt program är utformat för upptagna proffs för att fördjupa sin karriär utan att förlora fart. Den flexibla undervisningsplanen syftar till att göra det möjligt för studenter från olika bakgrunder att delta i klasserna. Vidare används en rad olika undervisningsmetoder för att underlätta inlärning, till exempel workshops, utveckling av mjuka färdigheter och integrering av seminarier.

Undervisningen sker på campus i Thessaloniki.

Nästa intag: Ansökan accepteras tills de erbjudna platserna uppfylls.... [-]

Grekland Thessaloniki
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia av att vara en innovativ affärsskola - och en del av en ledande tekniska universitet - med "nyttiga läran ... [+]

Den Strathclyde MBA har varit tillgänglig utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA kursdeltagare nu examen och många fler studerar för närvarande i sitt eget land.

Den Strathclyde MBA har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" tillvägagångssätt. Den Executive MBA du studerar via en av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademiker som levererar de centrala delarna av programmet i ditt land levererar även MBA i Glasgow.

Programmet formatet är speciellt utformad för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeliv med kraven från MBA-studier. Flexibiliteten i deltids tillvägagångssätt gör det möjligt för deltagarna att examen inom två år. Dock kan studien spridas över en längre period om det behövs, till maximalt sex år.... [-]

Grekland Athens
Augusti 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska