Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Helsingfors i Finland

Jämför Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Helsingfors, Finland 2018

Affärsadministration

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Helsingfors är Finlands huvudstad. Det ligger i Nyland och har en befolkning på över 600.000 invånare. Det är hem för flera universitet och andra institutioner för högre utbildning.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration på deltid i Helsingfors i Finland 2018

Läs Mer

Executive Master Of Business Administration

SABI University
Campus eller Online-studier Deltid 1 - 2 år September 2018 Finland Helsingfors

EMBA program som har utvecklats för att möta utbildningsbehov hos yrkesverksamma, företagsledare och chefer, gör att studenter kan få en MBA-examen under ett år när du arbetar heltid.Deltagarna kommer [+]

Executive Master of Business Administration EMBA program som har utvecklats för att möta utbildningsbehov hos yrkesverksamma, företagsledare och chefer, gör att studenter kan få en MBA-examen under ett år när du arbetar heltid. Deltagarna kommer från alla organisationens typer och storlekar - för vinst, icke-vinstdrivande, regeringen - som representerar en mängd olika branscher EMBA elever har vanligen en högre nivå av praktik, jämfört med deras motpart MBA-studenter,. Därför kandidater måste ha tre år lägsta professionell arbetslivserfarenhet. Program Mottagningen bygger på den sökandes 's professionell arbetslivserfarenhet, akademiska utskrift av tidigare studier, personlig essä och intervju, och engelska språknivå bedömning. Programmet bär 60 högskolepoäng. Programmet avslutats kräver passerar Grande omfattande testet inför en jury.... [-]