Executive MBA-program i Affärsadministration i Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten

Affärsadministration

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Ras al-Khaimah är ett av de sju emirat som ligger i de norra delarna av Förenade Arabemiraten. Dess namn betyder "Top of the tält" och är hem för mer än 250.000 invånare. Det finns flera sevärdheter och museer gör det till ett populärt turistmål.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten 2018

Läs Mer

MBA (verkställande)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campusstudier Deltid 3 år August 2018 Förenade arabemiraten Ras Al Khaimah

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. Den Executive MBA är en deltid program för affärsmän förbereder sig för att bli ledande befattningshavare. Fokus ligger på utveckling av kunskap och förståelse av strategiska ledningsfrågor i syfte att reflektera över och förbättra verksamheten och förvaltningspraxis. [+]

Programmet undervisas i UAE

Den Executive MBA är en deltid program för affärsmän förbereder sig för att bli chefer. Fokus ligger på utveckling av kunskap och förståelse av strategiska ledningsfrågor i syfte att reflektera över och förbättra verksamheten och förvaltningspraxis. Programmet är utformat för att passa ihop med de krav som ett heltidsarbete.

Om kursen

Oavsett vilken del av industrin eller handeln du arbetar i, kommer Executive MBA-kurs hjälpa dig att få en kritisk förståelse av de problem och utmaningar företag och organisationer och utrusta dig med de analytiska och kritiska förmåga att identifiera potentiella lösningar. Dessa egenskaper söks av prestigefyllda arbetsgivare.... [-]


Executive Master Of Business Administration (EMBA)

American University of Ras al Khaimah
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Förenade arabemiraten Ras Al Khaimah

Executive Master of Business Administration (EMBA) [+]

Executive Master of Business Administration (EMBA) [-]