Executive MBA-program i Affärsadministration i Kolding i Danmark

Se Executive MBA-program i Affärsadministration 2018 i Kolding i Danmark

Affärsadministration

En EMBA eller Executive MBA är en graduate-nivå civilekonomexamen för proffs och verkställande. Det ger dem möjlighet att studera utbildning företagsledare och arbeta samtidigt.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Med en rösträkning med över 80.000 invånare, är Kolding stadens centrum i Kolding kommun. Staden är också en del av den större Jylland huvudstadsregionen. Det är hem till 3 universitetsområdet grenar.

Be om information Executive MBA-program i Affärsadministration i Kolding i Danmark 2018

Läs Mer

Executive MBA

IBA International Business Academy
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Danmark Kolding

Executive MBA är baserad på många års undervisning, forskning och konsultverksamhet, som har varit central för verksamheten för akademisk personal vid Coventry University Business [+]

Executive MBA

med fokusområden på strategi, HRM och finans.

Executive MBA bygger på många års undervisning, forskning och konsultverksamhet som har varit central för verksamheten vid akademisk personal vid Coventry University Business School och IBA, och har resulterat i utveckling av högkvalitativa studieprogram på universitetsnivå, forskning grader, internationella arbetsplatser, mediearbete och en rad publikationer vid båda institutionerna.

FÖR VEM?

Executive MBA är en verkligt internationell utbildning för företagsledare som levereras gemensamt av Coventry University Business School i England och International Business Academy (IBA) i Kolding, Danmark.... [-]