EMBA-examen i Affärsadministration på deltid i Danmark

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration på deltid i Danmark 2018

Affärsadministration

En Executive MBA eller EMBA, är en avancerad nivå civilekonomexamen. En Executive MBA-programmet är väldigt lik en vanlig MBA-program. Den största skillnaden är att en Executive MBA-programmet i första hand syftar till att utbilda arbetar chefer, chefer, entreprenörer och andra företagsledare.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Affärsadministration på deltid i Danmark 2018

Läs Mer

Global Executive MBA

AVT Business School
Campusstudier Deltid 18 månader October 2018 Danmark Köpenhamn

AVT: s AMBA-ackrediterade Executive MBA är det enda sanna globala ledarskapsprogrammet, som erbjuds i Danmark. [+]

Executive MBA

 

Executive MBA på AVT är en berikande resa som gör att du kan stärka din ledarskapsförmåga samtidigt som du utforskar ledarrollernas förändrade roller i dagens dynamiska näringsliv.

MBA är ett 18-månaders program i två delar:

Del 1 är CBA som tar sex månader / 650 timmar. Del 2 är MBA som tar ytterligare 12 månader / 1300 lärtimmar och bygger på framgångsrikt genomförande av CBA-programmet.

Den första delen av Executive MBA innehåller en trevlig, ögonöppnande studie turné till Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reser även till Shanghai för en nedsänkning på den kinesiska marknaden.... [-]