EMBA-examen i Affärsadministration på deltid i Bangladesh

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration på deltid i Bangladesh 2018

Affärsadministration

En Executive MBA-examen (EMBA) är utformad för dem som redan har arbetslivserfarenhet och som är beredda att skaffa sig de kunskaper som krävs för att arbeta i verkställande och ledande positioner. På studieprogrammet utforskar man ledarskap, ekonomi, marknadsföring och andra relevanta ämnen.

Studera i Bangladesh erbjuder många möjligheter för studenter. Systemet för utbildning i landet är starkt subventionerad. Universitet, högskolor och skolor i Bangladesh erbjuder en levande, kreativ och utmanande miljö som ger möjlighet för eleverna att utveckla sin potential.

Kontakta universitet Bästa EMBA-programmen i Affärsadministration på deltid i Bangladesh 2018

Läs Mer

Verkställande Mba (emba)

American International University-Bangladesh
Campusstudier Deltid 4 terminer September 2018 Bangladesh Dhaka

Executive MBA-programmet integrerar klassrumsinlärning, kompetensutveckling och personlig utveckling. Med ett dedikerat Executive MBA-team bestående av kompetenser, karriär och företagsrelaterade specialister bygger programmet på ... [+]

Ett viktigt element i att studera i ett MBA-program är förvärv av färdigheter. Studenterna kommer att utveckla analytiska förmågor samt viktiga ledarskapsförmågor som teamarbete, ledarskap och effektiv kommunikation. En förmåga att tolka data utvecklas också genom moduler som Managing Finance, Managing Operations och Project Management Genom limpen når du den sista terminen; Du kommer att kunna tillämpa dessa på utredningen av en viktig strategisk fråga.

 

Executive MBA-programmet integrerar klassrumsinlärning, kompetensutveckling och personlig utveckling. Med ett dedikerat Executive MBA-team bestående av kompetens-, karriär- och företagsrelaterade specialister bygger programmet på akademiskt rykte för att skapa en möjlighet som gör det möjligt för en student att förfalska den framtida karriären.... [-]