Filter
EMBA
Australien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland EMBA-program i Affärsadministration i Australien 2019

En Executive MBA (EMBA) är en examen som är avsedd för dem som redan har en hel del kunskap och erfarenhet och ger studenter de verktyg de behöver för att gå vidare i karriären. Det är inget problem att arbeta under studietiden då praktisk erfarenhet berikar själva inlärningen.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

De mest populära Executive MBA-programmen i Affärsadministration i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Australien

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) levererar en integrerad serie av sofistikerade teoretiska och professionella förmågor för chefer, de som strävar efter chefer och entreprenörer.

Programmet utvecklar de färdigheter som krävs för att svara på den dynamiska affärsmiljön genom att identifiera, genomföra och hantera bästa affärspraxis genom alla stadier av affärs och professionella livscykler.

Ledarskapsförmåga och tillvägagångssätt förbättras för att möjliggöra effektiva svar på hanteringen av alla affärsmodeller. Kandidater är utrustade för att vara innovativa, visionära och strategiska för leverans av kunddrivna resultat.

För att ge ledande befattningshavare möjlighet att hantera sina arbets- och studieåtaganden lärs programmet intensivt under långa helger, bland annat en bostadsweekend och en intensiv offshore-studietur.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska