$close

Filter

Visa resultat

Jämför EMBA-program i Administration

För många människor är en kandidatexamen en stapel till högre utbildning. Efter att ha utvecklat en karriär och förvärvat arbetslivserfarenhet, kan många besluta att anmäla sig till ett EMBA-program för att vidareutveckla sin utbildning och få expertkunskap inom sitt utvalda karriärområde. Vad är en EMBA i administration? Denna typ av masterprogram ger ofta studenterna en fullstä… Läs mer

För många människor är en kandidatexamen en stapel till högre utbildning. Efter att ha utvecklat en karriär och förvärvat arbetslivserfarenhet, kan många besluta att anmäla sig till ett EMBA-program för att vidareutveckla sin utbildning och få expertkunskap inom sitt utvalda karriärområde.

Vad är en EMBA i administration? Denna typ av masterprogram ger ofta studenterna en fullständig förståelse för det administrativa verksamhetsområdet. Studenter kan ta kurser inriktade på enskilda ämnen som personalresurser eller företags kommunikation. Utformat för att hjälpa studenter att bli företagsledare, förstärker detta program förståelsen av grundläggande administrativa principer genom att fokusera på ämnen som managementteori.

Medan de är inskrivna i ett EMBA-program i administration, kan eleverna utveckla starka ledarskapsförmåga som kan hjälpa till vidare med sina karriärer. Utmärkt kommunikationsförmåga, som kan hjälpa eleverna till nätverk och etablera relationer, odlas ofta under programmet. Problemlösningsförmåga kan vara till hjälp i alla aspekter av livet, både professionellt och personligt.

Det tar vanligtvis nästan två år att slutföra en EMBA-examen. Eftersom inga två skolor är desamma, finns det ingen bestämd kostnad för programmet. Det kan vara bäst att kontakta universitet direkt för att få en exakt uppskattning av priset på programmet.

Med det breda utbudet av färdigheter och kunskaper som förvärvas genom att tjäna en EMBA i administration, kan eleverna ha många karriärmöjligheter tillgängliga för dem. Många väljer att bli företagsledare, medan andra startar egna företag och blir VD. Vissa bestämmer sig för att bedriva karriär som ekonomichefer. De som föredrar kreativa jobb kan besluta att bli marknadsförare, medan människor som gillar att interagera med människor ibland väljer att arbeta som företagsrekryterare.

Att ta klasser online kan ge eleverna möjlighet att balansera sin utbildning med sina familjer och karriärer. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Boise State University College of Business & Economics
Boise, Amerikas förenta stater

Boise State MBA-programmet erbjuder djupet av kunskap som krävs för framgång i en alltmer komplex global arbetsmiljö.

Boise State MBA-programmet erbjuder djupet av kunskap som krävs för framgång i en alltmer komplex global arbetsmiljö. -
EMBA
Heltid
Campusstudier