Inga fler prov eller prov.

CIAM : s verkställande ledning

Ingen GMAT eller GRE krävs.

CIAM tror på praktisk, funktionell och tillämplig kunskap - inte testresultat på en bit papper, så vi behöver inte GMAT eller GRE som ett antagningskrav.

Finns både online och på campus

Vårt toppmoderna online-plattform tillåter 24-timmars onlineåtkomst till kursmaterial, över flera plattformar och våra små klassstorlekar ger en rik interaktion med vår begåvade lärare - alla utformade för att ge dig den bästa lärmiljön. MBA-programmet på 36 krediter är utformat för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma inom ett brett spektrum av affärsområden. Flera spåralternativ, helg / nattklasser, låga kursnivåer och dedikerad expertfakultet gör CIAM det bästa valet för din MBA.

Konsultera för verkliga företag i klass!

Som CIAM MBA-student arbetar du med upp till 12 riktiga amerikanska företagskunder på konsulttjänster under hela ditt studier och får oslagbar praktisk erfarenhet av affärsverksamhet. Vi är stolta över att ha en läroplan våra studenter kan direkt ansöka om eget företag, karriär eller något annat framtida företag. Med ett brett utbud av konsultprojekt inom olika branscher strävar vi efter att ge dig ett brett sortiment och djup erfarenhet som inte finns någon annanstans.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team med kund, Don Kendrick Real Estate/>

Programdetaljer:

För att framgångsrikt slutföra MBA-programmet krävs studenterna i tolv-kursen, med totalt 36 poäng. Ledarskaps- och samarbetsförmåga utvecklas när eleverna arbetar tillsammans i hela studietiden och det finns ett kontinuerligt fokus på utveckling av effektiv skriftlig och muntlig kommunikation. Med rullande antagningar kan CIAM erbjuda flera startdatum vid början av varje term under hela året.

MBA-programmet har 3 olika spåralternativ:

  • 11-månaders heltid (7 veckors kurser)
  • 22-månaders heltid (15 veckors kurser)
  • 22-månads deltid (7 veckors kurser)
    • Icke-internationella (F1 Visa) studenter bara

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduating Class of 2015./>

Kom Bli med oss ​​på CIAM !

Vi är extatiska att du är intresserad av att ta din utbildning till nästa nivå. Vårt fantastiska Admissions team är här för att hjälpa dig att utforska vad vår MBA-upplevelse har att erbjuda dig. Kom säga hej! Vårt vänliga upptagande team är redo att hjälpa dig med ditt MBA-beslut och visa dig värdet av CIAM upplevelsen.

Upptäck hur CIAM MBA kommer att förbättra din karriär och förändra ditt liv - KONTAKTA OSS I DAG.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från California Institute of Advanced Management »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
11 - 22 månader
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum