EMBA i General Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program riktar företagsledare, nuvarande och framtida chefer, ger dem möjlighet att få denna prestigefyllda examen samtidigt som de fortsätter att hålla sina befintliga heltidsarbeten.

EMBA program fokuserar på att förbättra deltagarnas strategisk ledning tänkande som gör det möjligt för dem att utföra kritisk analys av varje affärssituation och att tillämpa olika chefs teorier för att lösa affärsproblem. En annan viktig aspekt av programmet är utvecklingen av ledarskap och kommunikationsförmåga och bygga professionella nätverk genom teambuilding aktiviteter och grupparbeten. Dessutom lär sig deltagarna att använda nödvändiga verktyg för forskning inom näringslivet och i slutet av programmet kan integrera och använda den mottagna kunskap till deras område av specialisering.

Slutligen, som alla chefer kräver en omfattande förståelse av finansiella rapporter, kan GBS Executive MBA-program deltagarna att få allmänt känt i läsning och förståelse kassaflödesanalyser, resultat- och balansräkningar. Denna viktiga praktiska färdigheter hjälper chefer att korrekt tolka ekonomiska resultat, bedöma en organisations nuvarande tillstånd och känna igen potentiella problem.

GBS Executive MBA-program är vanligtvis en deltid 2-årigt program som kandidater arbetar vanligen heltid hela. Klasser sker vanligen en gång varje 2 månader och består av olika typer av företagsutbildning såsom projekt, verkliga fall och verkstäder som kräver en aktiv samverkan i ett klassrum.

Programöversikt

EMBA General Management-programmet är sektors neutral och lämplig för medarbetare från olika industrisegment och ekonomi, teknik, teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Det tar behoven hos olika företag, offentliga förvaltningar, organisationer och institutioner på grund av de breda fält studie erbjuds. Programmet kan optimalt anpassade till behoven hos studenter och deras arbetsgivare under Examensarbete forskning och genomförande. EMBA General Management program kommer att ge nödvändiga kunskaper och färdigheter för studenter som ansvariga ledare i sina företag, som kommer att se till att deras företags hållbarhet och tillväxt.

Grunderna för programmet

program Specials

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från German Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum