EMBA (Executive MBA)

Allmänt

Programbeskrivning

Detta Executive MBA (EMBA) -programmet lärs på ryska.

Executive MBA (EMBA)

Designad för VD, företagsledare och ägare av företag, medlemmar i styrelsen, vars mål är att utveckla sina företag och delta i nya professionella nätverk.


Executive MBA-programmet är utformat inte för att studera separata discipliner men för att forma den överväldigande visionen om hur man ska vara konkurrenskraftig i modern dynamisk verksamhet. Hemuppgifter är avsedda för att fördjupa kunskapen om funktionella discipliner och att skärpa analytiska färdigheter, vilket säkerställer att sessioner på GSBA är så effektiva som möjligt. Steg för steg tillämpar studenterna kunskaper och färdigheter som de får hos GSBA till sina företag. MBA-programmet använder moderna distansutbildning metoder.


Detta program är sammansatt i enlighet med omfattande GSBA-erfarenhet i olika MBA-modulprogram och har som mål att genomföra GSBA-uppdraget, vilket ska uppmuntra inrättandet av en konkurrenskraftig affärsmiljö i Ryssland.

Modulsystem betyder:

 • 8 moduler (8-9 dagar vardera)
 • En modul i 2-3 månader
 • En av 8 moduler hålls i partnerskolan utanför Ryssland

EMBA studenter

 • Studera med de bästa ryska och utländska professorer
 • Få strategisk och systematisk syn på verksamheten
 • Utveckla förmåga att identifiera problem och lösa dem
 • Fördjupa en förståelse för global affärsverksamhet och inre liv organisation sin sofistikerade sammankoppling
 • Studera de nyaste konceptuella förhållningssätt i ekonomiska och förvaltnings discipliner
 • Utveckla kommunikation och ledarskap
 • Upprätta nya kontakter och få tillgång till GSBA-studenter och akademiker.
 • Intensiva sessioner på GSBA: s Moskva-faciliteter hjälper MBA-studenterna att förvärva nya affärskontakter och bilda professionella nätverk som håller på att vara en livstid.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Moscow State University (MSU) &nbsp Grundades 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) är den äldsta och mest kända universitet i Ryssland. Idag Moskvas statliga universitet erbjuder utbildnin ... Läs mer

Moscow State University (MSU) &nbsp Grundades 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) är den äldsta och mest kända universitet i Ryssland. Idag Moskvas statliga universitet erbjuder utbildning i nästan alla grenar av modern vetenskap och humaniora. Dess studenter kan välja ett av 57 kvalifikationer. Det totala antalet MSU studenter överstiger 40.000, och dessutom ca 10.000 gymnasieelever delta i olika klubbar och kurser vid MSU. Det är ett centrum för forskning vetenskapen känd för sina stora vetenskapliga skolor. Det har varit 11 nobelpristagare bland sina professorer och alumner. Moskvas statliga universitet består av 29 fakulteter och över 350 avdelningar, 15 forskningsinstitut, 4 museer, Science Park, Botaniska trädgården, biblioteket, universitetet förlag och tryckeri, ett rekreationscenter och en internatskola för begåvade barn. &nbsp&nbsp Graduate School of Business Administration Moskvas statliga universitet &nbsp Graduate School of Business Administration (GSBA) grundades 1989 i Moskvas statliga universitet är ett av de äldsta handelshögskolorna i Ryssland. GSBA program (Bachelor i Business Administration, Master i International Business, MBA och Executive MBA, Doktorsprogram) är utformade för att möta de mest förfinade krav på ryska och utländska studenter på alla nivåer. GSBA smälter akademiska traditioner MSU med innovativa metoder för undervisning företag och förvaltning. &nbsp GSBA är ledande inom ryska ledningen utbildning, stolt över att bli erkända av företag och akademiska samfund för: • handlingsinriktade akademiker som omfamnar ett företags perspektiv och leda med integritet, vision, dom etiska engagemang och socialt ansvar; • Enastående elevcentrerad undervisning som dedikerad heltid associera och besökande internationella facult y med hjälp av olika ledarskapsutbildning teknik, såsom fallet metod, lagarbete projekt, aktuella simuleringar konsten verksamhet och praktisk erfarenhet; • integrerade och innovativa läroplan och kursmaterial anpassade till livslångt lärande hos nuvarande och framtida företagsledare; • ledningsmässigt relevant forskning i samarbete med vår strategiska partner, Institutet för Complex Strateg ic Studier (ICSS) • ömsesidigt stärka partnerskapen med ryska och internationella branschorganisationer, myndigheter och civila ledare samhället som introducerar GSBA studenter till den verkliga världen av verksamheten. Läs mindre