EDHEC Global MBA

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

120298_hp-slide3.png

Om du vill få en verklig utbildning i världen och utveckla ett internationellt perspektiv som hjälper dig att utveckla, påskynda eller ändra din karriärväg, kan EDHEC Global MBA-program i Nice, södra Frankrike vara ett idealiskt val för dig.

Under det tio månader långa programmet har du möjlighet att dela, lära dig och få kontakt med meddeltagare från alla kontinenter i världen - vanligtvis har vi cirka 100 studenter från 30 olika nationaliteter i kombination med en mycket mångsidig och enastående internationell fakultet som gör det till en verkligen global upplevelse. Personliga alternativ inklusive specialiserade spår och skräddarsydda projekt står för 3 månader av ditt program, så att du kan skräddarsy programmet enligt dina professionella mål.

GLOBAL VISION, PERSONLIG FOKUS

Det intensiva programmet blandar grundläggande affärsgrunder med ett urval av specialiserade spår, skräddarsydda projekt och internationella lärandexpeditioner som hjälper dig att utveckla ditt affärs- och ledarskapssyn för din framtida karriär.

På grund av den kortare kursperioden är Global MBA särskilt lämpad för kandidater som redan har en stark professionell bas - i genomsnitt har deltagarna 8 års erfarenhet så ROI kan vara särskilt stark eftersom du kommer att vara ute på arbetsplatsen under mindre än ett år men kommer att ha all inlärning och utveckling du behöver för att definiera och uppnå dina ambitioner och nästa steg. Du kan också ha möjlighet att utöka din erfarenhet genom en 6-månaders praktik efter avslutad studier.

Varje kurs innehåller en kombination av akademisk undervisning, realistiska fallstudier och gruppprojekt för att ge dig praktiska och genomförbara inlärningsresultat ur både ett personligt och professionellt perspektiv.

Business & Leadership Fundamentals

Kärnmodulerna ger dig en bred vision om de viktigaste utmaningar, strategier och färdigheter som krävs för att bli en ansvarsfull och dynamisk ledare i en ständigt föränderlig värld, inklusive företagsfinansiering, strategi, ledande människor & organisationer, hållbarhet, designtänkande, big data & artificiell intelligens och internationalisering av ett företag

Val av specialiserade spår med global lärandexpedition

En månad av programmet ägnas åt ett specialiserat valfritt val, utformat för att förbättra din expertis i linje med dina karriärs ambitioner. Du kan välja mellan Digital innovation (1 vecka i New York), Leadership (1 vecka i Singapore), Entreprenörskap (1 vecka i San Francisco) eller Finance (1 vecka i London)

Skräddarsydd 8 veckors MBA-projekt

Den 8-veckors perioden från maj till juni ger dig möjlighet att omsätta dina nyligen förvärvade färdigheter och kunskaper i form av ett skräddarsytt MBA-projekt. Du kan välja mellan ett av sex alternativ utformade för att passa dina egna karriärmål och intressen: Praktik, konsultprojekt, affärsplan, hållbarhetsprojekt, forskningsprojekt eller en akademisk utbyte

Personlig utveckling, coachning och karriärstrategi

EDHEC CareerSMART-programmet är ett personligt internationellt karriärprogram. Det hjälper dig att skaffa dig de kunskaper, färdigheter, verktyg och attityder du behöver för att förbättra dina prestationer i rekryteringsprocesserna och att kunna visa din potential i presentationer, planer och intervjuer. Genom dedikerade workshops, individuella coachningssessioner och karriär för framtida arbetsgivare.

”Supportnätverket på EDHEC var utmärkt. Alla råd jag fick, allt från intervjutekniker till personligt varumärke och nätverk, har lett mig dit jag är idag. Definitivt, det bästa karriärvalet jag har gjort! " Charlotte Auterac, Global MBA Alumna, Storbritannien

Exceptionell inlärningsmiljö

EDHECs Campus ligger i Nice, en verkligt internationell stad med en oslagbar livskvalitet. EDHEC Campus ligger i ett elegant och modernt komplex med utsikt över Medelhavet. MBA deltagare dra nytta av ett helt golv dedikerad till ledande utbildning, lärande och forskning.

Nice promenade

PROGRAMINFO I ÖVERSIKT:

Ackreditering

AACSB, AMBA, EQUIS

Typ av program

MBA

Programformat

10 månader, heltid, på engelska

inriktningar

1 månad special spår (val av fyra alternativ)

8-veckors skräddarsytt MBA-projekt (val av 6 alternativ)

Valfritt gratis franska klasser

Undervisningsspråk

engelsk

Ansökningsfrister

30 juni

Startdatum

september

Studera utomlands eller utbytesprogram

En veckors hållbarhetsexpedition till Sydafrika

En global inlärningsresa till antingen New York, San Francisco, Singapore eller London

Möjlighet att välja ett akademiskt utbyte som ett MBA-projekt

Undervisning

44 000 euro inklusive 2 globala affärsresor. Ansökningsavgift 150 euro

stipendier

Excellence: 50% reduktion för kandidater med en GMAT-poäng på 720 eller över

Premium: 40% reduktion för kandidater med en GMAT-poäng på 650-710

Merit: 30% reduktion baserat på GMAT och akademisk potential

1: a nationalitet: 20% reduktion för de tre första kandidaterna i varje nationalitet att anmäla sig

European Excellence: 30% reduktion för medborgare i EU och EES

Gör en påverkan: 30% reduktion baserad på potential för att driva hållbarhet och etik i affärer

Förkunskapskrav

Universitetsgrad: kandidatexamen

Aptitude test:

GMAT (minimum): 550

GMAT (genomsnitt): 630

GRE och TAGE MAGE accepteras också

Språkprover:

IELTS (minimum): 6.5

TOEFL iBT (minimum): 100, PBT - 603, TOEFL CBT - 250

TOEIC (minimum): 850

Referenser: 2

Minsta arbetslivserfarenhet: 3 år

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Läs mindre
Trevlig , paris , Roubaix + 2 Mer Mindre

Ackrediteringar