Filter
Dubbla examina
Amerikas förenta stater Oklahoma Oklahoma Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök {mbastudies-dual-degree:plural} i Studier i ekonomi 2019 i Oklahoma i USA

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden.

Att ha en MBA i ekonomi leder dig till en lovande karriär i näringslivet. Privata finansiella organisationer och banker är några av de företag som du kan ansöka till och inte bara det, kan du också titta på offentliga organisationer. Välbetalda yrken såsom ekonom, ekonomisk konsult, utbildare, regionala inlägg förvaltning, statistiker och demographeren är några av dina potentiella arbetstillfällen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor direkt {mbastudies-dual-degree:plural} i Studier i ekonomi i Oklahoma i USA 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Studier i ekonomi, Oklahoma

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Oklahoma
Studietyp
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

En dubbel examen Programmet kombinerar företagsekonomi med Master of bokföring. ... [+]

En dubbel examen Programmet kombinerar företagsekonomi med Master of bokföring.

Master redovisnings i OU Pris

Enligt offentlig redovisning rapport är den OU Master redovisnings program en av de 30 bästa i landet.

National Association of statliga nämnder redovisnings rapporter som OU akademiker "första gången genomströmningen på CPA tentamen nyligen har bland de 10 högsta i landet.

Våra befälhavare redovisning programmet är utformat för att förbereda dig för en karriär inom regeringen, industrin, eller offentlig redovisning i Oklahoma och över hela nationen.

Det breda näringslivet läroplanen i kombination med en fördjupad redovisning utbildningen ger dig möjlighet att välja en specialitet i ett av följande områden är av intresse: ... [-]

Amerikas förenta stater Norman
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska