$close

Filter

Visa resultat

Se {mbastudies-dual-degree:plural} i Kvantitativ finans i Afrika 2022

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden. Kvantitativ finansiell är studiet av hur matematiska principer kan tillämpas på finansiella system, såsom företag och marknader. Det kan omfatta statistik, sannol… Läs mer

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden.

Kvantitativ finansiell är studiet av hur matematiska principer kan tillämpas på finansiella system, såsom företag och marknader. Det kan omfatta statistik, sannolikhet, dataanalys, algoritmdesign, derivat, exponentiella beräkningar, eller ekonomiska och finansiella principer.

Kan någon annan region kan matcha olika och dimension av Afrika? Med imitable historia, landskap och kulturella bidrag, knappast några regioner har en studie utomlands möter som är mer utmanande eller mer tillfredsställande när det gäller att studera.

Se {mbastudies-dual-degree:plural} i Kvantitativ finans i Afrika 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
African School of Economics
Cotonou, Benin

Sedan 2015 har ASE erbjudit två certifikatprogram som en del av sin Executive Education-portfölj: Certifikatet i konsekvensutvärdering och certifikat i kvantitativt finans.

Sedan 2015 har ASE erbjudit två certifikatprogram som en del av sin Executive Education-portfölj: Certifikatet i konsekvensutvärdering och certifikat i kvantitativt finans. -
Certifikat Executiv kurs
Heltid
Engelska
Sep 2022
Campusstudier