close

Filter

Visa resultat

Sök {mbastudies-dual-degree:plural} i Internationell finans i Jelenia Góra i Polen 2021

Studenter som vill ta examen på två olika områden bör överväga att ta en dubbel examen. Dubbla examina ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt och vanligtvis på kortare tid än vad varje enskild examen skulle ta. En kurs i internationella finans fokuserar på att utbilda finansiella proffs för att arbeta på en global nivå av penninginstitution analy… Läs mer

Studenter som vill ta examen på två olika områden bör överväga att ta en dubbel examen. Dubbla examina ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt och vanligtvis på kortare tid än vad varje enskild examen skulle ta.

En kurs i internationella finans fokuserar på att utbilda finansiella proffs för att arbeta på en global nivå av penninginstitution analys och förvaltning. Program i internationella finans kan ta hänsyn till schemaläggning behov studenter som arbetar.

Polen, officiellt Republiken Polen, är ett land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 miljoner människor, är Polen den 6: e mest folkrika landet i EU. EU / EES-studenter behöver inte visum för att studera i Polen. Levnadskostnaderna i Polen är bland de lägsta i EU.

Be om information {mbastudies-dual-degree:plural} i Internationell finans i Jelenia Góra i Polen 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Example school
Jelenia Góra, Polen +1 Mer

123

Kandidatexamen Executiv kurs
Heltid
Engelska
Jun 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här