close

Filter

Visa resultat

Sök bland {mbastudies-dual-degree:plural} i Försäljning

Dubbla examina är ett studiealternativ som gör det möjligt för studenter att ta två olika examina samtidigt. En dubbel examen kan ge en stor fördel på arbetsmarknaden då den ger kunskap från två olika ämnesområden. En försäljning position innebär give-and-take mellan konsumenter och industrier samt handel mellan nationer. Detta akademiska området koncentrerar sig på att lära mark… Läs mer

Dubbla examina är ett studiealternativ som gör det möjligt för studenter att ta två olika examina samtidigt. En dubbel examen kan ge en stor fördel på arbetsmarknaden då den ger kunskap från två olika ämnesområden.

En försäljning position innebär give-and-take mellan konsumenter och industrier samt handel mellan nationer. Detta akademiska området koncentrerar sig på att lära marknadsföring och ekonomi för att förstå vad som driver marknadens krav och hur att leverera varor och samtidigt stärka tillväxten av ett företag.

Kontakta universitet om Se {mbastudies-dual-degree:plural} i Försäljning 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Chicago Booth School of Business
chicago, Amerikas förenta stater +3 Mer

Detta program kommer att hjälpa dig att fatta beslut om att mätbart förbättra din ledande effektiviteten och öka produktiviteten i ditt säljteam.

Detta program kommer att hjälpa dig att fatta beslut om att mätbart förbättra din ledande effektiviteten och öka produktiviteten i ditt säljteam. -
Kurser Executiv kurs
Deltid
5 dagar
Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här