MBASTUDIES

Se alla {mbastudies-dual-degree:plural} i Företagsekonomi i Westlake Village i USA 2020/2021

Studenter som vill ta examen på två olika områden bör överväga att ta en dubbel examen. Dubbla examina ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt och vanligtvis på kortare tid än vad varje enskild examen skulle ta.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Westlake Village är en planerad gemenskap ligger längs länsgränsen i Los Angeles, Kalifornien. Med en befolkning på 8.000 invånare, är byn känd för sin rikedom och aktiviteter vandring. Det är hem för en mängd kändisar främst aktörer som tycker att området bidrar.

Kontakta universitet {mbastudies-dual-degree:plural} i Företagsekonomi i Westlake Village i USA 2020/2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Westlake Village Filter

Master of Business Administration

California Lutheran University
MBA
MBA
<
Heltid
<
45 timmar
Engelska
Campusstudier

Perfekt för människor som vill ha grundläggande kunskaper i kärnverksamhet medan de också strävar efter ett område med passion. Vårt MBA-program har en rigorös läroplan som ka ...

Läs mer