$close

Filter

Visa resultat

Sök bland Den i topp {mbastudies-dual-degree:plural} i Benin 2022

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden. Benin, som ligger i västra Afrika, är hem för en mängd alternativ för högre utbildning. Det finns 10 grenar av National University of Benin i hela landet, och de… Läs mer

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden.

Benin, som ligger i västra Afrika, är hem för en mängd alternativ för högre utbildning. Det finns 10 grenar av National University of Benin i hela landet, och det totala antalet offentliga och privata institutioner i kombination är 94.

Kontakta skolor Mest populära {mbastudies-dual-degree:plural} i Benin 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Benin
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
African School of Economics
Cotonou, Benin

Sedan 2015 har ASE erbjudit två certifikatprogram som en del av sin Executive Education-portfölj: Certifikatet i konsekvensutvärdering och certifikat i kvantitativt finans.

Sedan 2015 har ASE erbjudit två certifikatprogram som en del av sin Executive Education-portfölj: Certifikatet i konsekvensutvärdering och certifikat i kvantitativt finans. -
Certifikat Executiv kurs
Heltid
Engelska
Campusstudier