Dubbla Grader Program

Ett MBA eller EMBA dubbel examen tillåter eleverna att kombinera en civilekonomexamen med en annan forskarutbildning program.

Några exempel på andra discipliner studenter av Dual Degree program deltar i är teknik, juridik, folkhälsa, hälsa administration, bio-medicin, socialt arbete, ekonomi och omvårdnad. MBA Dual Degree program tar ofta en mindre år att slutföra än om en elev förde båda examina för sig, men denna tidsram varierar beroende på program och universitetet. Sysslar en MBA Dubbel Examen kan vara rigorösa och utmanande, men resultaten kan vara mycket givande, både professionellt och personligt.

Mångfalden av olika dubbla utbildningsprogram kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära affärs dubbla examina som anges nedan.

Nyligen tillagda dubbla MBA:er

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är Business Dual grader?

Dubbla utbildningsprogram ger studenterna möjlighet att skräddarsy sin utbildning genom att kombinera två olika forskarutbildning utbildningsprogram till ett. Civilekonom och Executive Master of Business Administration fungerar bra i Dual Degree-program. De strategiska ledarskap och förmåga att lösa problem som utvecklas i MBA-och EMBA-program gäller för varje sektor på marknaden. Några av de Dual Degree kombinationer som finns är: • EMBA / MBA • MBA / Redovisning • MBA / Master of Science in Finance • MBA / marknadsföring • MBA / Technology Management • MBA / Civilingenjör i teknik och tillämpad vetenskap • MBA / Masters i International och Public Affairs • MBA / Juris Doctor (lag) • MBA / Master of Science i omvårdnad • MBA / Masters i folkhälsovetenskap • MBA / Master of Science in Social Work • EMBA / Masters i sjukvårdsorganisationer

Vilka är fördelarna med att ta en dubbel examen?
Sysslar en Dual Degree tillåter studenter att specialisera sig på två akademiska discipliner på en gång och bli specialister i korsningen av affärer med en annan disciplin. Arbetsgivarna ser en kandidat med en Dual Degree MBA eller EMBA och ett annat område av studien som högt kvalificerade för en ledande position inom detta område.

Vad ska vi studera i en dubbel examen?
Dubbla examina kombinerar kärn företagsekonomiska ämnen, såsom ekonomi, marknadsföring, bokföring, organisatoriskt beteende och ledarskap, med studier i ett annat fält. För att bli antagen till en dubbel examen program, sökande måste normalt gälla för både business school och fakulteten för det andra ämnet i sin dubbla examen (t.ex.: Law School, School of Medicine och School of Applied Science).

Hur mycket kostar det att ta en dubbel examen?
Medan strikt och konkurrenskraftig, kan en dubbel examen program är ett utmärkt värde, eftersom den erbjuder två kvalifikationer för en effektivt. Kostnaderna för att ta en dubbel examen varierar från ett universitet till ett annat. Det kan finnas stipendier eller ekonomiskt stöd som finns från privata organisationer eller själva universitetet att stödja Dual Degree studenter under sin studietid. Det är en bra idé att kontakta skolorna direkt om kostnader och finansieringsmöjligheter.

Vilken typ av karriär förbättring kan du räkna med en dubbel examen?
En dubbel examen ger betydande professionella fördelar för nyutexaminerade samt de som har arbetat länge inom sitt område. Befintliga kvalifikationer och erfarenhet kan byggas på med den akademiska tyngd av en dubbel examen. För att komma i fråga för en befordran till en ledande ställning inom sitt område, många yrkesverksamma hitta få en dubbel examen med en EMBA eller en MBA för att vara nyckeln.

Vilka är kraven för en dubbel examen?
Innan du ansöker om en dubbel examen med en MBA eller EMBA får elever att lämna tillfredsställande grund poäng till Business School och andra fakultets antagning avdelningar. Dessutom kan vissa Dual Degree sökande ska lämna in testresultat från ett språkfärdighetsprov, visar ett minsta antal års arbetslivserfarenhet och / eller lämna betyg från en examen antagning examen (som GMAT eller GRE). När antagen till den dubbla examen kommer studenterna förväntas uppfylla de akademiska kraven för både MBA eller EMBA sidan av sin examen, liksom kraven på den andra disciplinen. Läs mer om krav direkt på programsidan.

Varför ta en Dual Degree Online?
Dual Degree nätet studie kan öppna möjligheterna för forskarutbildningen att fler människor än någonsin tidigare, med upp-to-date e-learning-teknik för att föra klassrummet till dig. Kontrollera med universiteten av intresse att se om de erbjuder online Dual Degree-program.

Om att ta en dubbel examen?
Dubbel examen program som kombinerar en MBA eller EMBA med medicin, internationella frågor, teknik, juridik, eller socialt arbete erbjuds på toppuniversitet i världen. Handelshögskolor i Europa, Amerika, Asien, Oceanien och på andra håll i världen har gått med akademiska fakulteter vid sitt eget universitet eller annan akademisk institution för att erbjuda mycket konkurrenskraftiga, rigorösa och värderas Dual Degree-program.