Varför den schweiziska School of Management i Rom?

Enkelt uttryckt, en schweizisk utbildning bär värde.

Vår USA och EU ackrediterade Dubbla MBA ger dig mer än en ny linje i ditt cv. Det ger dig en professionell resa till den karriär du vill, var som helst i världen.

SSM-INSEEC dubbla Masterprogram Programmet ger våra MBA-studenter med en stark uppsättning av internationella erfarenheter och möjligheter. Under programmets gång, erbjuder Dual MBA studenter ett internationellt perspektiv både i och utanför klassrummet. Utnyttja erfarenheterna från två dynamiska handelshögskolor, kommer elevernas nätverk av klasskamrater och lärare fördubblas, medan Dual MBA grads kan bli starkare kandidater för arbetsgivare med magisterexamen från både den schweiziska School of Management i Rom och INSEEC i Paris eller London. Och med tiden i Rom, Paris eller London studenter kan verkligen göra vänner från hela världen! Programmet avslutas med en sex-månaders betald praktik antingen i Paris eller London.

Lärande i Practise

Eleverna ska veta att det finns speciella stunder som drar allt vi har lärt oss i fokus. När teori, praktik, erfarenhet och talang kommer alla till en skarp punkt-beslut som formar en slutgiltig åtgärd. När det inte längre en fråga om vad som kan göras, men vad du ska göra.

Det är den schweiziska sättet att göra affärer. Schweiz rykte om kvalitet beror på en högt kvalificerad arbetskraft som utför högkvalificerat arbete. Källan till detta rykte är vad Schweiz är känt för - utbildning av hög kvalitet i hela Europa.

Rankas bland de bästa MBA-program i världen

Den schweiziska School of Management MBA examen delas ut i samverkan med INSEEC Business School, vars MBA rankas bland de bästa programmen i världen. Vidare är SSM MBA fullt ackrediterad av IACBE och Department of Veterans Affairs i USA. SSM är en kvalitetscertifierad skolan EduQua, den schweiziska kvalitetscertifiering etikett för institutioner för högre och fortbildning.

Vår strategi fokuserar på fem områden:

Globalt & Managerial Intelligence

Anta utmaningen att arbeta i en global värld. Mix-up med internationella kandidater och uppleva vad det innebär att arbeta skuldra på axeln med människor i olika länder, kultur och hållningar.

Lärande i praktiken

Lär dig att fatta beslut i ansiktet av motstridiga uppgifter, komplexa politik, och stora påfrestningar.

Entreprenörskap och innovation

Utforska en potentiell ny satsning, kontakt med entreprenörer och upptäcka nya möjligheter.

En verkligt Dual Degree erfarenhet för att göra dig unik!

Dual MBA-program kan slutföras inom 18 eller 24 månader. Programmet startar i september eller i januari i Rom på Swiss School of Management där du kommer att gå igenom alla grundläggande kurser och specialiserade på Global Management och ledarskap. Efter ett år på SSM i Rom, kommer du flyttar till INSEEC Paris eller London för ytterligare sex månader av skolan. När du är klar med din akademiska bana, kommer INSEEC ordna intervjuer för dig, att gå för en betald praktik antingen i Paris eller London.

I slutet av resan, kommer du examen med en internationell ackrediterad dubbla MBA och sex månaders arbete-upplevelse. Praktiken är inte obligatoriskt att erhålla Dual MBA degree.ome är mer än en fascinerande europeisk huvudstad; Det är en spektakulär encyklopedin levande historia.

Rom fördel

Det har sagts att alla vägar bär till Rom, och i Rom, leder alla vägar till evighet. Bo och studera i Rom ger en sällsynt möjlighet att uppleva en kultur, som hjälpte forma den moderna världen. Kom studie vid den schweiziska School of Management och gå på samma gamla kullerstenarna där en gång Julius Cesar eller Konstantin den store passerade längs.

Paris fördel

I Paris, är luften tjock med möjlighet. Studenter som bor och studerar i Paris utnyttja dess möjligheter genom studier vid utbildningsinstitutioner kvalitet och leva livet i någon av Paris svala och trendiga stadsdelar. Studenter som studerar utomlands i Paris också dra nytta av Paris överflöd av kulturella hotspots, ikoner och happenings. Många studenter även åta sig att avancerade språkprogram och kvalitet praktikplatser i några av Paris många kraftfulla industrier. Ytterst Paris program för utlandsstudier ge studenterna en expansively fantastisk möjlighet akademiskt, personligt och professionellt.

Alumni Förhållanden

Bygga anslutningar och avslöja affärsmöjligheter. Som en MBA deltagare har du möjlighet att ansluta sig till internationella ungdomskonferenser som anordnas av SSM: s akademiska partners i Europa. Vidare har du möjlighet att byta till Dual eller Capital MBA-program, ge dig själv en betald praktik av sex månader i Paris eller London.

Om du vill ta din karriär till nästa nivå, kommer till Rom. Ta reda på hur schweiziska tänkande kommer att driva din karriär längre än du någonsin trott.

Curriculum & Undervisning

Klasserna är två gånger i veckan: måndag och torsdag från 6-9 pm, inklusive två onsdagar per månad. Detta gör att du omedelbart gå till jobb eller praktikplatser tjänar arbetslivserfarenhet. Vidare, medan du är i Rom, gör det dig, reser mycket vårt vackra land.

Välj din specialisering / Major

Dual MBA-program ger dig möjlighet att specialisera sig på två olika områden, tjänar mer än 60 hp. Även i Rom kommer du specialisera sig på Global Management & Ledarskap. För Paris & London, kan du välja från listan nedan:

Även i Rom - På schweiziska School of Management:

Global Management & Ledarskap Track

  • Den globala ledning och ledarskap spår utvecklar ledare för att effektivt hantera globala verksamhet med en omfattande läroplan som täcker kärnkompetenser som behövs för att lyckas i dagens globala ekonomi. MBA klasser ges oftast på kvällen för att rymma för yrkesverksamma som arbetar eller för studenter som vill arbeta eller driva en praktik.

Även i PARIS - På INSEEC Paris

  • internationella affärer
  • Marknadsföring och varumärkeshantering
  • Fashion Marketing & Lyxmärken
  • finans

(Välj ett av spåren)

När du flyttar in i den andra fasen av programmet kommer du sedan dyka vidare i internationell förvaltning och välj affärs spår som passar bäst dina karriärmål.

Även i London - för INSEEC London

  • Corporate finance
  • Finansmarknads
  • Brand Management
  • Int. Företagsledning

(Välj ett av spåren)

I den tredje fasen, kommer du att lära de globala kompetens som behövs för strategiskt analysera affärs idag. Studenterna kommer att fortsätta att lära sig att arbeta effektivt över marknader och affärskulturer, analysera och hantera framtida möjligheter.

Upptäck SSM skillnaden

Under hela MBA-programmet kommer eleverna att studera ledarskap, affärer, entreprenörskap och ledningsfilosofier som kan tillämpas på alla ledande roll inom olika branscher. Vår Business School ger också studenter praktisk, tillämplig erfarenhet av att leda grupper och klassrummet diskussioner.

Vår internationella Ackrediterade MBA ingår föreläsningar, företagsbesök, gästhögtalare, övningar självutvärderings och CV / praktik rådgivning. Vårt mål är att börja växa elevernas nätverk från första stund.

Studenterna kommer också att vår MBA läge i centrum tillåter eleverna att dra nytta av alla Rom har att erbjuda. Klasserna är inom gångavstånd till allt från Pantheon till Spanska trappan till Vatikanen.

Kolla in vår Executive MBA-program och vår unika Capital MBA-program också.

En stor affärsskola bör arbeta hårt för att förbättra dina karriärmöjligheter. På SSM, det är precis vad vi gör för var och en av våra studenter.

Vi har månatliga inskrivningar.

Program undervisas på:
Engelska
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 fler kurser från Swiss School of Management, Rome Italy »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
24 månader
Deltid
Heltid
Pris
19,900 EUR
€ 19.900
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum