Varför välja Dubai-London Executive MBA?


Vårt lärande är intensivt, rigoröst och roligt. Du kommer att lära dig från globalt kända fakulteter som är experter inom sina områden. De perspektiv som varje student medför - från olika nationaliteter, arbetsfunktioner och industrisektorer - är viktiga inslag i ditt lärande, inte bara i diskussioner utan även i grupparbetet.

Dubai-London Executive MBA-programmet erbjuder:

 • Ett strikt, krävande och karriärorienterat program som ställer höga stipendier
 • Idéer för åtgärder, ramverk och tänkande verktyg som omedelbart är tillämpliga på ditt ansvar på jobbet
 • Ett brett urval av valbara kurser för att fokusera och få bredd och djup
 • Kunskapen och erfarenheten av en världsberömd fakultet som arbetar med fortsatt samarbete med akademiker, industri och regering
 • Möjligheten att få ett multinationellt perspektiv genom att arbeta med fakulteten och deltagarna från ett stort antal nationella och kulturella bakgrunder
 • Valfria internationella uppdrag att studera affärsproblem i en rad länder
 • Medlen för att påskynda din karriärutveckling och förbättra ditt bidrag till din sponsringsorganisation
 • En deltid MBA som leder i samma grad som heltid MBA
 • Möjligheten att studera och nätverk i Dubai och i London, båda ledande världsekonomiska centra. Se London Advantage.

Karriär Impact

Hur påverkar Dubai-London EMBA min karriär?

Vårt mål är att göra det möjligt för dig att hantera och fungera framgångsrikt överallt i världen. Programformatet gör att du kan förbättra din prestanda omedelbart och få verklig inverkan i ditt företag, för att visa din nya kunskaper och färdigheter, övervaka deras effektivitet och bygga på dem.

Med stöd av en världsberömd fakultet utforskar du praktiska affärssituationer och lär dig nya sätt att hantera tänkande, med en strängt utvald, ambitiös och internationellt diversifierad grupp med chefer. Denna dynamiska kombination ändrar din inställning till beslutsfattande och ger dig nya idéer att utveckla och forma din framtida karriär.

Vad kommer Dubai-London EMBA att hjälpa mig att uppnå?

- Omedelbar och påtaglig inverkan på din prestation
- Accelererad karriärväg
- Progression från tekniska eller funktionella roller till generell ledning
- Entreprenörskapsfärdigheter - Att utveckla affärsförmågan för ditt eget företag eller att genomföra nya och innovativa idéer inom din organisation
- Ett verkligt internationellt perspektiv
- Ett globalt nätverk
- Globala affärsmöjligheter
- Karriärägande

Utöver MBA

I genomsnitt dubbla London Business School Executive MBA-studenter dubbla sin lön inom tre år efter examen, och är bland de högsta betalda MBAerna i världen.

EMBA-kandidaternas ambitioner och karriärvägar reflekterar de som är ambitiösa och framgångsrika chefer - tar olika vägar, går in i nya företag eller uppnår marknadsföring till en ny nivå.

Karriärtjänster

Dubai-London Executive MBA-studenter förväntas vara i heltidsanställning och stöds av deras organisationer i varierande grad. Studenterna kommer att ha tillgång till kompetensutveckling och online-jobbannonser.

Fokusen på karriärtjänster för EMBA är främst karriärens självförtroende. Med hjälp av tillgång till kompetensutvecklingsverkstäder och karriärresursbiblioteket i London syftar karriärtjänsterna till att ge studenterna den information och de färdigheter som krävs för att hjälpa dem att utveckla sin personliga karriärstrategi.

Karriärtjänster kommer att stödja Dubai-London EMBA-studenter under sin vistelse på skolan om de vill utnyttja sin karriär inom sin nuvarande organisation eller om de avser att undersöka möjliga alternativ.

Programinfo


Dubai-London Executive MBA-programmet är uppdelat i tre delar.


Under det första året lärs kärnkurser i fyra dagar blockformat, bestående av två helgdagar och två vardagar.

Under det andra året väljer studenterna fyra valfria ämnen från skolans valfria portfölj i London. Vid denna tidpunkt slutför studenterna en individuell förvaltningsrapport och ett studiegruppsprojekt. Det kommer att finnas en fyra dagars modul i Dubai om personlig kompetensutveckling.

Del tre, Capstone kursen sker också under programmets andra år. Capstone kursen hålls i Dubai.

Målgrupp

Vår Executive MBA- klass består av exceptionella människor som både kan bidra till och dra nytta av programmet. Kort sagt, människor som kan ta med det "något extra" till våra föreläsningssalar. Som du kan se från vår nuvarande klassprofil finns det ingen "typisk" Executive MBA-student när det gäller arbetsbakgrund och nationalitet. Vad alla våra elever har gemensamt är potential och motivation att bli sanna globala, mångkvalificerade företagsledare som är:

 • bekväm och framgångsrik i en global miljö
 • kunna effektivt hantera människor och processer
 • kunna tänka strategiskt
 • säker på ett brett utbud av funktioner.
Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från London Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
79,950 USD
finansiering finns tillgänglig
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum