Den globala deltid MBA

Öka. Byt riktning. Förvandla din karriär.

Plats: Sao Paulo, Brasilien

Upplev workshops som motiverar, gruppera projekt som utmanar och kollegor som inspirerar. Med detta flexibla globala program kan du studera med oss ​​i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Ställ dig sönder på arbetsplatsen från dag ett.

Manchester Global Part-time MBA är utformad för att passa runt arbete och personliga åtaganden, vilket ger dig flexibilitet att studera när det passar dig bäst.

Undervisning i världsklass levereras i block på bostadsverkstäder, kompletterad med onlineaktivitet för att berika lärarupplevelsen. Det betyder att din fysiska tid utanför kontoret är planerad i förväg för minsta karriärförstöring. Om din karriär tar dig utomlands kan du fortsätta dina studier sömlöst på ett av våra sex globala centra.

Programmet lärs helt på engelska och vi tar alliansen MBS akademiker till Sao Paulo för klasser. I Brasilien driver vi Global MBA i samarbete med FGV, en prestigefylld lokal företagsskola, och några få moduler i programmet lärs av sina akademiker som följer samma program globalt.

Vårt blandade inlärningsmetod ger en balanserad kombination av självstudier och praktiskt lärande med globala kollegor. En typisk termin kommer att innehålla upp till tre ansikte mot ansikte verkstäder, levereras tillbaka till rygg på ett av våra centra över hela världen. Utöver detta kommer du att delta i online-tutorials, studera online i en dedikerad e-lärmiljö, och delta i diskussioner med e-handledare och kollegor.

(förfrågningar ska riktas till contato@mbsbrazil.com.br )

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad September 4, 2018
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum